PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Uwielbiam southparka, simpsonow, ale tego za chiny nie moge przelknąć. Serial kompletnie bez tresci, humor dla 12 latkow, irytujacy bohaterowie.... moge wymieniac godzinami.

W southparku zawsze jest 2 dno. Parker i STone za pomoca swoich bohaterow przekazuja swoje opinie na dany temat, co nie przeszkadza a nawet pomaga rozwijac fabule.

Okey Wlatcy móch to nie south park. ALe jaki jest sens tego serialu? Ze dzieciakowi mucha spadnie w klasie i pani sobie powrzeszczy? haha boki zrywac.

Nie umiem zrozumiec i moze ktos mnie przekona - po jaka cholere powstaja takie seriale. Zeby bylo smiesznie? gratulacje. To juz Hajzer jest bardziej zabawny.

Co tu duzo mowic. Polak (nie) potrafi.

Kephir

Widziałem jeden odcinek i był kretyńsko śmieszny :]
Trudno cokolwiek mówić o drugim czy dziesiątym dnie w przypadku takiej kreskówki, ale mimo iż te dzieciaki nie szukają łechtaczki, to jednak potrafią rozbawić. Jeśli nie wszystkich to trudno. Pozdrów Hajzera ;)

mos_2

jak tej bajki nierozumiesz to jesteś coś nieteges... :/ pozdro ...

ocenił(a) serial na 1
HiLaRy_DuFf_5

Ah, ileż w tym zdaniu argumentów! Hill to już kolejny post którym udowadniasz jak wielką posiadasz wiedzę na ten temat. Miłość do ulubionej bajki Cię zaślepia.
A jeśli nie rozumiesz co napisałem to twoja mama pierze w rzece... O! ;P

ocenił(a) serial na 2
HiLaRy_DuFf_5

Lol. Ty natomiast musisz pewnie kontemplować nad tą bajką. Wyzwanie dla móżdżku niepomierne.

ocenił(a) serial na 10
HiLaRy_DuFf_5

Akurat zgadzam się z Hill, jezeli ktos nie rozumie że tego że nie wszystko musi krytykować rzeczywistośc, być narysowane wspaniałą i dopracowaną kreska a także serwować intelektualny humor to ma problem...

ocenił(a) serial na 2
grafzero

Oj grafzero, mości Hill zasugerował, że ktoś tej pierdoły nie rozumie. Ale tam nie ma nic do rozumienia przeca - typowa twórczość dla rysuj, maluj, debila właśnie. Sugestia nasuwa się sama - Pan Hill wypina się i męczy, strofuje zajadle, by ten prymityw pojąć. Potem wypomina innym, że nie rozumieją. Nie ładnie :(

ocenił(a) serial na 10
orson_9

Czepiłem się dlatego bo twierdzisz (a przynajmniej tak z Twojego posta wywnioskowałem)że jesli w czymś nie ma nic do rozumienia, to jst od razu dla debili z czym się nie zgadzam. Kino to takze czysta rozrywka czego WM są dobrym przykładem...

ocenił(a) serial na 2
grafzero

Możliwe. Niestety rozrywka dla dzieci z racji słabo wykształconego wyczucia gustu tudzież właśnie dla niespecjalnie rozgarniętych. Co Cię śmieszy? Wulgaryzmy, gagi rodem z rynsztoka czy słabej jakości aluzje do seksu? Monty Python bawił podobnie, jednak na o wiele większym poziomie.

ocenił(a) serial na 10
orson_9

Akurat aluzji do seksu to tam jak na lekarstwo. Bawią mnie przede wszystkim pomysły dzieciakow, nie tyle same przeklenstwa co ich nieumiejetne używanie, a także ich sposób patrzenia na rzeczywistość (odcinek o Kosmicznych komandosach, ktory byl krytykowany przez ogladajacych dla mnie byl bombowy :)). Poza tym swietne są tez wszelkie odpowiedzi na lekcjach i wybitnie podobają mi sie głosy postaci.
Natomiast zupełnie nie podobaja mi sie wszelkie obrzydlistwa gagi z fekaliami tudziez innymi wydzielinami ludzkiego ciała (wyjątek to chyba tylko koza :P). Owszem Monty Python bawił i to bardzo zastanawia mnie tylko jedno - jakby na to nie patrzec MP odnosil sie do rzeczywistości WM poza paroma wyjątkami nie. I sadze ze tu jest pies pogrzebany i dlatego ten serial Ci sie nie podoba. Jak podszedłem do niego w inny sposób oczekiwałem własnie czegos lekkiego wręcz odrealnionego i się nie zawiodłem....

ocenił(a) serial na 2
grafzero

Niestety, ja patrzę, przez pryzmat dzieciaka, który kiedy tylko ma sposobność chętnie by obejrzał. Tego gówna nie warto oglądać. Nic nie wnosi, nijak kształci, a demoralizuje i aplikuje ku zrozumieniu jedynie móżdżek chyba miast mózgu. Tym tokiem myślenia, czym bardziej dziwię się dorosłym, którzy , o jezus, mogliby to oglądać. Dzieci zrozumiem.. bo "daje radę" - znaczy się na język dorosłych jest "bezwartościowy".

ocenił(a) serial na 2
orson_9

No i chyba muszę być średnio obiektywny. Bo skoro uważam, że dzieciaka nie warto tym katować, bo denne, bzdurne i rynsztokowe, to kurde, któremu dorosłemu mógłbym polecić ??

ocenił(a) serial na 10
orson_9

Kręcimy się w kólko dla Ciebie jes to denne, bzdurna i rynsztokowe dla mnie lekkie łatwe i zabawane. Po prostu mamy inne poczucie humoru. Aha tylko jedno pytanko: Co w takim razie sadzisz o South Parku ??

ocenił(a) serial na 2
grafzero

Zdecydowanie muszę sobie ów film "odświeżyc" - zupełnie nie pamiętam. Jedynie, że chyba, był nieco bardziej profesjonalnie zrobiony, ale nie zachwycał humorem.

ocenił(a) serial na 10
orson_9

oj "stary" tzeba było tak od razu napisać :D to od razu oddałbym Ci honor i nie dyskutował :) po prostu nie lubisz takiego poczucia humoru (inna sprawa ze nie powinnienes obrazac ludzi ktorych to bawi :/). Mnie irytują jedynie uzytkownicy ktorzy mieszaja z błotem WM a pieją nad rzekomą głębia Sout Parku :) Pozdrawiam