Nie ma tu tandety ani kiczu moim zdaniem. Serial jest oryginalny. a dziś żeby być zauwazonym w mediach trzeba sie naprawde wyróznić i Reżyserowi tego serialu się udało. Wielkie gratulacje!! :)
No racja u nas prawie cała klasa oglądała(oprócz tych bez kompa TV)a kto nie oglądał gdyż to posiada???KUJONKI!!!!!!!!
leokadia-chyba ->
A widziałaś w ogóle "Miasteczko South Park"? Tego to nie kopiuje? Taka znawczyni...
Pif Paf ->
Patałachów rzucających mięsem na lewo i prawo się nie zmieni, chociaż chętnie posłałbym na twą zdemoralizowaną główkę krucjatę... Prostaku. (I dziwicie się, że was obrażamy? A to oglądanie to na pewno w szkole nie było!) :)
Ty jesteś jakaś nietrzeźwa przecież jak nauczycielka obejrzy z klasą pierwsze trzy minuty będzie w szoku i cały telewizor włącznie z kasetą wyrzuci.Tak w ogóle twoja siostra musi mieć niedorozwój mózgu.ŻAL
Pif Paf ->
...Halo? Pogotowie? Mamy ostry przypadek: pacjenta z przejawami halucynacji! ...Tak, przywieźcie też sole trzeżwiące! Szybko!
Po pierwsze: jestem mężczyzną, świrze. Po drugie: moja siostra, jakby usłyszała te słowa, tak rozszarpałaby ci pysk, żebyś się poznał w lustrze dopiero za trzecim razem. Po trzecie: nie mówiłem dosłownie, ale do takich tępaków jak ty to nie dociera.