Zachęcony pozytywnymi reakcjami odnosnie tego serialu obejrzałem kilka pierwszych odcinków. Nie zachwyciły mnie, były po prostu słabe. Później natykałem się na ta produkcje jeszcze wiele razy, ale za każdym razem odnosiłem to samo wrażenie - twórcy nie mają kompletnie pomysłów na poszczególne odcinki. Poza tym nie ma wyważenia, tzn. jest trochę wulgaryzmów, nawiązania do rzeczywistości itp, to sugeruje na pozycje dla dorosłych. Jednak niektóre żarty są tak dziecinne, że aż żałosne.
Niech zdecydują się, dla kogo ten serial powstaje (a wiem, że masa dzieciaków dzis ma przesiąknięte przez to umysły).
Mysle podobnie jak Ty i zgadzam sie w 100% . Nie rozumiem skąd i tak wysoka ocena ponad 7/10.z drugiej strony cieszy mnie to ze są ludzie ktorzy oceniaja tą animacje na 5 i mniej bo na tyle zasluguje( szczerze mówiąc bałem zaglądnąć by sprawdzić jaką ocene mają WM,podejrzewalem ze bedzie w granicach 8-9.5 gdyż slysze od wielu ludzi jakie to rewelacyjne) mnie wogole nie smieszny..przeraża mnie widok tej animcji i glosy aktorów.. :/ nie wiem czemu. pozdrawiam !