Boże, żygać mi się chcę, jak widzę te Włatcy Móch. Jak można te Włatcy Móch puszczać w telewizji ? Przecież to jest nienormalne. Przez takich jak wy, takie genialne seriale typu 1000 złych uczynków, schodzą z anteny. Śmieszy was głupi Czesio, błędy ortograficzne i denne dialogi, typu "Ona nie ma wacka". Przecież to jest chore i obrzydliwe. Ja się w ogóle dziwie, że takie dna typu Włatcy Móch, jeszcze są emitowane w telewizji. Głupie społeczeństwo w Polsce rośnie. Boże, zrób coś z tą Polską. To już chyba Polskie nudne obyczajówki typu M jak Miłość, są lepsze od tych gównianych Włatców Móch. Jednym słowem: Żenada
popieram, popieram, popieram....tego rodzaju akcje i zgadzam się w całej rozciągłości z taką argumentacja
tylko szanowny Mietasie - RZygać....żeby nie było o tym, ze słuszną krytykę przeciwko ogłupiającej formie wysuwają ci, którzy sami "czesiują" ortograficznie, pozdrawiam kumatych
Mi serial bardzo się podoba , chociaż można się pośmiać , a jak wam się nie podoba to wasza sprawa .
Czemu osoby popierające ten durny serialik zawsze mają takie "słitaśne" nicki? Od razu widać, że mamy do czynienia z tępą gówniarą z gimnazjum.