PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

South Park czy Włątcy móch?? Prosze o wpisywanie sie i uzasadnienie swojego wyboru.
Ja uważam, że obydwa seriale są prześmieszne!! W SP wymaita Cartmann w WM Czesio. Co jedyne mi się niepodoba we WM to to że jest za nadto upodobnione do SP!! Ale mimo wszystko brawo za pomysł. Obie bajki są fantastyczne.

użytkownik usunięty
djkrecik1

W WM wymiata Maślana xD

ocenił(a) serial na 9
djkrecik1

ja nie widze jakiegos wielkiego podobienstwa
wlatcy nie byli w najmniejszym stopniu inspirowani sp
mi sie podoba i ten i ten serial nie wiem o co chodzi
co wybierac ?? co to za pytanie
jesli chodzi o wlatcow to najbardziej lubie oczywiscie czesia i jeszce anusiaka za to angelika jest straszna ;p

djkrecik1

Z santymentu do naszego uroczego kraju wybrałabym WM, jednak obie bajki są równie dobre. W SP najlepsza jest fabuła, w WM wymiatają teksty (akcja też niczego sobie). Twórcy władców dobrze zrobili że niewiele odcinków odnosi się do sytuacji politycznej.
Do mojego poprzednika: może te seriale nie są bardzo podobne, ale bez wątpienia mają częsći wspólne. np. czesio i kenny, nie są do siebie podobni, ale obaj są odmieńcami. poza tym obie bajki są o czterech ośmiolatkach, w obu chłopaki mają swojego ulubionego dorosłego-Chefa i Higienistke.

djkrecik1

a właśnie zapomniałam- We WM najbardziej lubie Maślane i Anusiaka, a w SP Kenny'ego. W sp jest tez fajne że w zasadzie każdy odcinek kończy się jakimś morałem.

ocenił(a) serial na 10
djkrecik1

ja uwazam ze włatcy móch są fajniejsi :P 10/10 dla tego serialu :P

ocenił(a) serial na 3
djkrecik1

O matko, bez takich porównań bo twórcy SP przewracają się w grobie, mimo, że wszyscy jeszcze żyją...