South Park czy Włątcy móch?? Prosze o wpisywanie sie i uzasadnienie swojego wyboru.
Ja uważam, że obydwa seriale są prześmieszne!! W SP wymaita Cartmann w WM Czesio. Co jedyne mi się niepodoba we WM to to że jest za nadto upodobnione do SP!! Ale mimo wszystko brawo za pomysł. Obie bajki są fantastyczne.
ja nie widze jakiegos wielkiego podobienstwa
wlatcy nie byli w najmniejszym stopniu inspirowani sp
mi sie podoba i ten i ten serial nie wiem o co chodzi
co wybierac ?? co to za pytanie
jesli chodzi o wlatcow to najbardziej lubie oczywiscie czesia i jeszce anusiaka za to angelika jest straszna ;p
Z santymentu do naszego uroczego kraju wybrałabym WM, jednak obie bajki są równie dobre. W SP najlepsza jest fabuła, w WM wymiatają teksty (akcja też niczego sobie). Twórcy władców dobrze zrobili że niewiele odcinków odnosi się do sytuacji politycznej.
Do mojego poprzednika: może te seriale nie są bardzo podobne, ale bez wątpienia mają częsći wspólne. np. czesio i kenny, nie są do siebie podobni, ale obaj są odmieńcami. poza tym obie bajki są o czterech ośmiolatkach, w obu chłopaki mają swojego ulubionego dorosłego-Chefa i Higienistke.
a właśnie zapomniałam- We WM najbardziej lubie Maślane i Anusiaka, a w SP Kenny'ego. W sp jest tez fajne że w zasadzie każdy odcinek kończy się jakimś morałem.