PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56662
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

... że tak rzadko w tym serialu jeżdżą po klerze itp. ( Ale warto zaznaczyć, że w filmie jednak się trochę odważyli ^ ^ No i w odcinku "wuwuwu. maupa cośtam dalej" ) Zamiast satyry, mamy raczej problemy nie związane silnie z polską mentalnością. South Park pod tym względem jest lepszy, jednak...

... WM to "swojska" produkcja i to istotne, gdyż tego typu "kino" w Polsce nie jest zbyt rozwinięte.

Mi serial bardzo się podoba. Nie jestem żadnym dzieckiem, które naśladuje głos Czesia. Idealny by się odstresować i czasami pośmiać, bo zdarzają się bardzo fajne teksty. Szkoda, że jakość spadała z każdym kolejnym sezonem, jednak teraz jakby znowu wszystko wraca do korzeni. ( kiedy wrócą "Magiczni Wojownicy" czy jak tam się nazywali ( dawno ich nie było i nie pamiętam ))

Jak to kiedyś powiedziała moja nauczycielka od polskiego w gimnazjum... No, brzmiało to tak: "Gdy obejrzycie film i po seansie nie wyciągniecie z niego żadnego przesłania, to straciliście 2h."

arturkepka41

Osobiście mi kler mi swat ni brat, ale wybrać akurat jego za wroga to lekka żenada - strzelanie z aramty do muchy, byle huku było. A tym całym czymś gdzie ma być nabijanie sięz jakże ważnych katabasów, nie będe już pisał. Dośc klawy napsułem w tym temacie