PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

To się dopiero nazywa tandeta... Polacy po raz kolejny mają się czego wstydzić xD

BarEET

Zgadzam się :) przeważnie nie wystawiam filmom czy serialom 1/10. Ale to "coś" w pełni zasługuje.

ocenił(a) serial na 7
wiwior591

jak na polską produkcję jest wporządku, ale przy np. South Parku wymięka na całej lini

MrocznyZiutek

nie jest w porządku. Polski humor jest świetny (chociażby większość starych komedii) a to jest jakaś obraza. Z tego co zauważyłam najbardziej fascynują się tym dzieci z gimnazjum, potem na szczęście wyrastają z tego. Nie wyobrażam sobie, aby ktoś w klasach ponadgimnazjalnych naśladował głos Czesia czy śmiał się z tego, że ktoś popełnia błędy ortograficznie we własnym nazwisku, a często zdarza się coś takiego w gimnazjum (moja korepetytorka stwierdziła, że bawi to dzieci bo same mają podobne problemy :D). Jak dla mnie najbardziej żałosna produkcja. Za to 1000 złych uczynków stało już na wyższym poziomie.

ocenił(a) serial na 10
MrocznyZiutek

jak dla mnie jest 100000 razy lepszy od south park

ocenił(a) serial na 1
wiwior591

Również się zgadzam.. żenuje mnie ta "komedia", choć trudno to w ogóle tak nazwać...

ocenił(a) serial na 1
BarEET

Zgadzam się.
Totalne dno.

ocenił(a) serial na 7
Stilnes

Serial ma bardzo nierówny poziom jest kilka bardzo fajnych postaci(kierowca autobusu, misio)

WOLVERINE55

Ale nie są to postacie oryginalne. Kierowca autobusu strasznie kojarzy mi się z kierowcą autobusu w Simpsonach. A misio jest straszny O_o

ocenił(a) serial na 7
BarEET

No, patrząc na Ciebie to rzeczywiście Polacy mają się czego wstydzić! Jeżeli Ci się nie podoba to nie oglądaj i nie pisz takich bezsensownych komentarzy...

Kamikadze32

Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. A w porównaniu z prawdziwym polskim humorem to to jest dno

ocenił(a) serial na 1
BarEET

Popieram...jest denny, prymitywny, nie skalany nawet gramem logiki,na siłę próbujący rozśmieszyć(nie) inteligentnymi tekstami na poziomie pierwszej gimnazjum...itd, itd
Daje 2/10