jak na polską produkcję jest wporządku, ale przy np. South Parku wymięka na całej lini
nie jest w porządku. Polski humor jest świetny (chociażby większość starych komedii) a to jest jakaś obraza. Z tego co zauważyłam najbardziej fascynują się tym dzieci z gimnazjum, potem na szczęście wyrastają z tego. Nie wyobrażam sobie, aby ktoś w klasach ponadgimnazjalnych naśladował głos Czesia czy śmiał się z tego, że ktoś popełnia błędy ortograficznie we własnym nazwisku, a często zdarza się coś takiego w gimnazjum (moja korepetytorka stwierdziła, że bawi to dzieci bo same mają podobne problemy :D). Jak dla mnie najbardziej żałosna produkcja. Za to 1000 złych uczynków stało już na wyższym poziomie.
Również się zgadzam.. żenuje mnie ta "komedia", choć trudno to w ogóle tak nazwać...
Serial ma bardzo nierówny poziom jest kilka bardzo fajnych postaci(kierowca autobusu, misio)
Ale nie są to postacie oryginalne. Kierowca autobusu strasznie kojarzy mi się z kierowcą autobusu w Simpsonach. A misio jest straszny O_o
No, patrząc na Ciebie to rzeczywiście Polacy mają się czego wstydzić! Jeżeli Ci się nie podoba to nie oglądaj i nie pisz takich bezsensownych komentarzy...
Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. A w porównaniu z prawdziwym polskim humorem to to jest dno