PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Uhh żenada

ocenił(a) serial na 3

Mimo że lubię takiego typu seriale np. South Park , Bobby kontra Wapniaki , Family Guy czy Beavis to ten serial jest żenujący nie raz próbowałem go obejrzeć ale już nie wytrzymywałem po 5 minutach.

2903

A dla mnie świetny serial, z dużym poczuciem humoru, i barwnymi postaciami. Do tego po prostu trzeba się przekonać ;) Czesio rules ;)

-MrShadow-

Shadow_45

"Do tego po prostu trzeba się przekonać ;)" Coś w tym jest, MrShadow.
Moim zdaniem porównywanie do South Parku robi źle Włatcom. To zupełnie inne seriale. Gdyby od początku nie mówiono, że Włatcy to polski South Park, nikt nie podchodziłby tak krytycznie do naszej rodzimej, skąd inąd bardzo fajnej, produkcji.

ocenił(a) serial na 1
2903

nie ma co porownywac z takimi smaczkami jak south park czy nawet drawn together. serial dla ludzi 3 kategorii...

ocenił(a) serial na 9
amorph

Zastanów się co piszesz, Amorph. To, że serial ci się nie podoba, nie oznacza, że od razu musisz obrażać jego fanów. Sam udowodniłeś, że należysz do "trzeciej kategorii" pisząc to.

2903

z jednej strony to dobrze że Polacy próbowali stworzyć kreskówkę dla dorosłych, z drugiej strony szkoda, że im to nie wyszło. Włatcy zamiast ośmieszać przaśną rzeczywistość jak to robią seriale wymienione przez założyciela tematu, raczej dostosowali i wkomponowali się w swoje otoczenie. Prezentuje humor gdzieś na poziomie obecnego gimnazjum/zawodówki/dolnych rejonów liceum i tam zapewne cieszy się sporą popularnością. Ja, podobnie jak wiele innych osób, wolę jednak obejrzeć Family Guya, Futuramę czy King of the Hill.

suszyMie

ten serial jest beznadziejny. słaby i żenujący