Po co pofstaly wlatcy moch. Rzeby idjoci mjeli sie czego podniecać. Włatcy moch to analfabetyzm, przez ten gupi serial, polska ludzkosc staje sie analfabetami. Lepiej oglondajcie takie dobre seriale, jak: M jak miłosć, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Tylko miłość i Złotopolscy. To som dobre serjale, a nie takie szity jak ten włatcy moch.
m jak milosc rzondzi
włatcy móch to dno
hahahhaaha !! nie wspominaj o analfabetach bo sam piszesz "rzondzi" "idjoci" "pofstaly" "rzeby". Idź do szkoły i naucz się pisać zanim zaczniesz się wypowiadać. I niby w czym M jak Miłośc jest lepsza od WM ?
M jak Miłośc ma o niebo leprzą fabułe i świetne efekty specjalne a gra aktorów warta jest oskara.
hahahaha. To napoważnie ? Jakie efekty specjalne ?? :D A gra aktorska jest sztuczna i nienaturalna. A fabuła monotonna. Ktoś kogoś zdrdza, ktoś się w kimś zakochuje a ktoś jest w ciąży... i tak w kółko
ymir5555 to profil założony tylko do prowokacji. Przytoczę kilka cytatów:
"Kiler to gówno i pdeudokomedia"
"Kilerów dwóch to gówno i pseudokomedia "
"Janusz Gajos to beztalencie"
"Seksmisja to gówno"
Nie warto się takimi przejmować, szkoda tylko, że przez takich d***ów oceny świetnych filmów, seriali są zaniżone, a g***en zawyżone...
Ja wolę ten serial niż M jak Miłość, a raczej W jak Wymioty, aktorzy fajni, ale ta telenowela mnie wkurza.
Uwielbiam Włatcy Móch, a te błędy specjalnie są tak napisane, aby był nastrój humorystyczny, w końcu to ośmiolatki.
Nie oszukujmy się, ta cała bajka do chłam dla dzieci z podstawówki. Tylko osoba upośledzona może powiedzieć, że to dobry towar. Po prostu oczy bolą, gdy patrzy się na taką tragedię.
Moim zdaniem ten serial jest zbędny. Naprawdę M jak Miłość to przy tym serial na miarę Złotych Globów.