PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56635
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Czytaliście o tym?
http://mojemedia.pl/extra/najlepiej-oceniane/news/wlatcy-moch-rusza-na-podboj-eu ropy,934592
Super, nie?
Ciekawe, jaki głos będzie miał Czesio ;)

I jeszcze coś... na TV4 widziałem ostatnio reklamę WM. Usłyszałem: "zobacz zanim zostali zakazani". Ma ich w ogóle nie być? Giertych znowu psuje wszystkim życie? Nie rozumiem tych dziwaków... W USA jest South Park i jest OK. A w Polsce jest coś co da się obejrzeć i już ma tego nie być.
Czyżby zazdrość? Ten Giertych to mnie już czasem dobija. Nie no... ci politycy to banda debili (np. afera z Tinky Winky i innymi bajkami itd.)
Można wymieniać w nieskończoność...

użytkownik usunięty
efcek

Tv4 tylko tak to reklamuje. Nie zakażą, tylko to żart z ich strony. Do tego są telewizją prywatną, Giertych nie ma tu władzy już także niczego nie zakaże. Tekst: 'zobacz zanim zostanie zakazane' po prostu zachęca i tyle, taki chwyt.

ocenił(a) serial na 5

Owe hasło nie pojawiło się ponoć przypadkiem - ponoć TV4 miało problemy z emisją 'Family Guy', którego emisja została zakazana i stacja ta nie wyświetla już tego serialu, gdyż miała z nim zbyt wiele problemów. A szkoda...

efcek

Reklama :) Zakazane kusi.. i to bardzo.
Przykładem jest dość sprawna internetowa sieć piracka (podobno nielegalna).

ocenił(a) serial na 1
Liriel_

zaazac nie moga ale moga wymierzyc im kare pieniezna za puszczenie tego przed22:00 tak jak to bylo z futurama, a tak pozatym to tylko chwyt reklamowy