Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56778
2,9 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Wielka szkoda, bo pierwsze dwa serie naprawdę trzymały wysoki poziom. Trzecia seria była taka sobie, ale dalsze serie to już tragedia. Kiedyś Włatcy Móch, były bardzo dobre, a teraz, płakać się chce, na widok tych najnowszych beznadziejnych odcinków. Nic dodać, nic ująć. Stare Włatcy Móch 10/10, Nowe Włatcy Móch 1/10. Nie chcę obrażać fanów tego serialu, ale wyrażam swoje zdanie, na temat najnowszych odcinków włatców móch.

ocenił(a) serial na 4
JestemDamian

Masz świętą rację. Żygać się chce na widok tych beznadziejnych odcinków Włatców Móch. To jest tragizm. Twórcy, zniszczyli stary klimat, jaki był we Włatcach Móch. Włatcy Móch, nie ma już co oglądać, bo nigdy nie powrócą do takiego klimatu, jak w 1 i 2 serii. Niech Kędzierski da sobie spokój i niech produkuje 1000 Złych Uczynków, bo dobrze zaczął ten nowy serial, a on woli kręcić te nieśmieszne Włatcy Móch. Szkoda gadać.

szpszakal123

Szpszakal,dlaczego w każdym poście pisanym przez ciebie na forum Włatców móch musisz chwalić stare odcinki tego serialu i bluzgać na nowe?Wystarczyłoby,żebyś raz to napisał i byłoby git.

JestemDamian

moim zdaniem włatcy móch wcale się nie zeszmacili.
jak dla mnie włatcy móch nadal są extra i można nie źle się pośmiać.
a tysiąc złych uczynków nie robią bo była mała oglądalność.

ocenił(a) serial na 10
maxior

Włatcy są zajebiści. Jest to mój ulubiony serail animowany. Co prawda nie podabała mi się(po za odcinkami:Festym i Wioha) piąta seria, ale szósta i siudma są ekstra. Pzdrawionka dla fanów zielonego zombiaka i spółki:)

ocenił(a) serial na 7
igrek3_2

Generalnie miałem taki okres, że zacząłem wątpić we WM, bo odcinki stawały się coraz gorsze, ale muszę przyznać, że obecna seria (7) póki co jest naprawdę dobra i znowu zacząłem oglądać ten serial z przyjemnością.

ocenił(a) serial na 10
wiadp1

Zwłaszcza wczorajszy odcinek, który był moim zdaniem jednym z lepszych w historii Włatców.

ocenił(a) serial na 10
Pechowiec

Do(jestemDamian): wiem, że może nie lubisz tego serialu, ale nie musisz od razu go skreślać. Ja naprzykład jestem zdania dwóch forumowiczów przedemną. 7 sezon jest the best tylko tzreba lubić serial Włatcy Móch. Pozdrawiam :~)