"ja pierdziuuu" ale wyjebczasty ten serial!
on jest poprostu fenomenem !
apokalipsa....
z tym się nie zgodzę, owszem jest bardzo dobry ale nie NAJLEPSZY, gościu
Co by na to powiedziała chociażby rodzinka Kiepskich ;p
,, co by powiedziała rodzinka Kiepskich ?''
Jak dla mnie oba seriale są wyjebiaszcze.Aczkolwiek -
troszkę bardziej lubię Włatców , gdyż przepadam za kreskówkami dla dorosłych , gdzie są przemoc i przekleństwa.
Ponadto kiepskich znam od podstawówki , a włatców móch dopiero od liceum.To czyni serial Kędzierskiego świeższym.
Ten cały Khamidow zszedł na psy kręcąc tę szmirowatą Pierwszą Miłość.
totalny shit o kretyńsko i bezsensownie głupich milostkach obrzyganych siusiumajtków.
dorośnijcie dzieciaki.
nie widzieliście nawet 1/10 polskich filmów czy seriali a zabieracie się za kategoryczne osądy.
Włatcy są słabi choć faktycznie jeśli macie tylko porównanie do Kiepskich, eM jak marmelada i Klanu to mogą wydawać się objawieniem. Generalnie jednak ten serial zalatuje tandetą, teksty ma infantylne, humor oscyluje gdzieś na poziomie mojej podstawówki /obecnego gimnazjum/.
Family Guy, Futurama, King of the Hill, nawet South Park na którym się wzorowali - jest tyle zabawnych i inteligentmych kreskówek dla dorosłych, że Włatcy na tym tle to zaledwie niskie stany średnie.
pozdro.
Zaraz "Stawce większej niż życie" najlepszy !!!!
"South park " może się schować
mezus16 ->
Apokalipsę widać bardziej w tobie. Przypomnę dowcip: - Co się stanie, jeżeli brzestaniesz wypuszczać bąki? - Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się biorą posr*** zdania... (Teraz rozumiem, dlaczego ten post... śmierdzi. Choć mam nadzieję, że to była podpucha). :)
littleflyingbears ->
Dziecinko, rzygać to mi się chce... [krótka przerwa w celu ucieczki do umywalki] ...po twoich zdaniach, które wyraźnie wskazują, że podczas oglądania tych arcydzieł rdzewieje ci proteza do mózgu. Może wreszcie spędzisz czas na czymś pożyteczniejszym dla twojego organizmu, np. elementarzem "Umiem pisać pierwsze słówka"?
Bondman ->
Kto tu wpuszcza komunistów?! Przygotować teczkę - mamy wyraźnie do czynienia z tępą istotą posługującą się spartańskim językiem. Wypisz, wymaluj, funkcjonariusz!
South Park mi sie nie podoba.,,Nie ma co się bać Hifa"I te przekleństwa co chwilę.O ludzie!!!!!!!
A Włatcy są super!!!!!!
No i nawet spoko sa kiepscy
Pierwszy sezon oglądałem z zainteresowaniem. Potem było coraz gorzej, obecnie jak mi się nudzi to obejrzę sobie kilka odcinków pod rząd na internecie. Ale to musi już mi się naprawdę bardzo nudzić, żeby zamiast sto razy lepszych Simpsonów albo South Parka obejrzeć sobie to coś. Niektórzy nazywają to polskim South Parkiem... Wg. mnie to całkowicie błędne stwierdzenie! Włatcom Móch brakuje tego co ma South Park - inteligencji i trafnej parodii obecnej rzeczywistości.
Ok!!!!!!!!nareszcie jakiś patriota(albo patriotka).ten serial nie jest najlepszy ale jednym z lepszych. W czołówce najlepszych seriali są:
1.Włatcy móch
2.Oficer 1,3
3.Klan(te babcie z całego świata to maja upodobania)
Reszta jest gorasza(15) a druga reszt to D.N.O
Włatcy na pewno nie są jednym z najlepszych polskich seriali,ale mimo wszystko są bardzo dobrzy.Zwłaszcza,że w dzisiejszej polskiej kinematografii dominują przede wszystkim płytkie jak kałuża,nędzne sictomy,które zupełnie nie oddają współczesnych,niewesołych polskich realiów.Ich akcja dzieje się niby we współczesnej Polsce, ale wcale tego nie widać.Kiedyś było w naszej kinematografii wiele seriali które znakomicie ukazywały ówczesne prl-owskie realia w krzywym zwierciadle i chwała im za to.Na szczęśćie jest jeszcze Swiat Według Kiepskich,Daleko od Noszy no i włatcy móch.Te seriale pełnią taką samą obecnie funkje jak czterdziestolatek, czy alternatywy 4 ponad 20 lat temu i w dodatku dość dobrze im ukazywanie współczenych polskich realiów wychodzi(szczególnie kiepskim).
Pozdrawiam.
E-e. Jeżeli "Daleko od noszy" jest wyrafinowanym serialem (podobnie jak wszystkie filmidła Jaroszyńskiego), to mówcie mi Jagienka.
Apokalipsa.. i to chyba jedyne normalne słowo w twoim zdaniu. Humor na poziomie krawężnika. Trzeba mieć naprawdę niskich lotów gust oglądając takiego typu produkcje. Żenująca bajka dla żenujących 14 latków. Przerażacie mnie twierdząc że to jest fenomen... Nie chcę być już niegrzeczny i niemiły więc po prostu zakończę tego posta. Pa
btw. Gdzie sie podziały te świetne bajki Disneya? ;/ z Bugsem, Donaldem...?
bardzo dobry serial. Typowy, młodzieżowy, polski slang użyty tutaj dodaje humoru. Fabuła mimo iż żenująca, to jednak w jakiś sposób śmieszna.
Atakujących autora tego tematu jest mi przykro. Autor nie porównywał tego serialu do innych, bo niby z jakiej racji? Do jakiego polskiego ma przyrównać? Animowanego na tym poziomie więcej nie znajdziesz. Kiepscy to już zupełnie inny humor, więc też nie można porównać. Czyli nie można porównać do żadnego innego polskiego dzieła. A SP? FG? Simpsonowie? Po co się z nimi porównywać? Dajcie spokój. Koleś użył słów typowych dla WM. Nie rżnijcie głupa...
Ten serial jest zajebisty
Powinniśmy być dumni z nas polaków, ponieważ stworzyliśmy polski serial animowany. Polacy udownodnili, że też potrafią.
Jest to forum na temat serialu "Włatcy móch" i wkurza mnie to jak ktoś porównuje ten zajebisty serial do "South parku"
Włatcy móch byli, są i będą the best :)
POZDRAWIAM :)
Polacy udowodnili że nie potrafią i że jeszcze bardzo długa droga przed nimi w tej dziedzinie. A szacunku nie otrzymuje się z automatu za samo stworzenie czegoś – w tym przypadku durnego lokalnego serialiku - na szacunek trzeba sobie zapracować całościowym poziomem wykonania. A WM, sorry ale poziom i przesłanie mają co najwyżej mierny. Mnie osobiście żenują - to oczywiście moja opinia, bo poczucie humoru jest jak dupa – każdy ma swoje. Jeśli kogoś to śmieszy to na zdrowie.
PS. Co do dumy - z takiego Behemotha, pomimo iż metalem nie jestem mogę być dumny, bo to band na światowym poziomie.