Polacy pokazali klasę. Zrobili serial który przebija South Park!
dolacczan sie do przedmowcow :D
ps. fajny awatar taki gej style (zupelnie jak włatcy)
no cóż od razu widać ze gej geja najlepiej poznaje. W koncu to Ty J122m4573r 23r0 schylasz sie po mydlo pod prysznicem Uwego Bolla. a moze tylko byś chcial w koncu piszesz o tym na swoim profilu...
pierwsze slysze o schylaniu sie po mydlo na moim profilu. to ze pisze iz kocham uwe bolla to jest ironia, wystarczy spojrzec na jeden z tytułów blogu lub na ocene jaka wystawilem temu pseudo rezyserowi, ale takie dziecko jak ty tego nie zauwazy
natomiast takie dziecko jak ty mysli ze ironia to taki owoc (i tak pewnie nawet nie wiesz z czego jest, ten tekst bo przeciez nie z twojego SP)
We Włatcach jest zajebiście dużo ironii, tylko jest bardzo ukryta. Tak, żeby nikt na świecie nie mógł jej znaleźć...taki chwyt producentów...
a kto mowi o Włatchach ? Ty chyba jakąś obsesję masz. Takie rzeczy się leczy...
"Włatcy" są bardzo fajni jak na polskie możliwości. Ja osobiście wolę oglądać ich niż 17 czy 20 sezon "South Park". Ten już mi się znudził i zaczyna się powtarzać. "Włatcy" mają raptem kilkadziesiąt odcinków i jeszcze się nie powtarzają,dlatego są fajni.
oj kolejny fan South Parku nie lapiący ironii :P cos chyba ironia w tym Waszym SP jest tak ewidentna, ze nie łapiecie czegoś co jest choć trochę bardziej wysublimowane...
Oho pokazalismy klase jacy jestesmy ulomni w robieniu seriali jak i filmow. Inteligencja tego "serialu" wynosi "0" poprostu zalosne, debilne wypowiedzi nie majace sensu. Siedzicie w domach przed ta denna bajeczka i usmiechacie sie do siebie z napieciem czekajac na dalszy przebieg wydarzen (jakby nie bylo lepszych "seriali"), pozniej lazicie po osiedlach wykrzykujac glupie wypowiedzi Czeslawa i oczekujecie, ze ktos bedzie sie z nich smial NAPRAWDE JESTESCIE WTEDY taaaaaaaacy FAJNI !!! phiiii ziomale :/
"a kto mowi o Włatchach"
gafzero, albo ja się mylę, albo to forum jest o Włatcach Móch...
owszem ale napisales w post w odpowiedzi na moj post, ktory akurat wlatcow nie dotyczył :)