PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56635
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Polacy pokazali klasę. Zrobili serial który przebija South Park!

ocenił(a) serial na 1
PrinceOfMovie

MUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE...hehehe...BUEHEHEHEHEHEHEHEHE

PrinceOfMovie

HAHAHAHAHAHAHA czy ty chociaż oglądałeś South Park? Czy tak jak inni słyszałeś tylko że jest be?

ocenił(a) serial na 1
PrinceOfMovie

dolacczan sie do przedmowcow :D

ps. fajny awatar taki gej style (zupelnie jak włatcy)

ocenił(a) serial na 10
83nd1n6_Un17

no cóż od razu widać ze gej geja najlepiej poznaje. W koncu to Ty J122m4573r 23r0 schylasz sie po mydlo pod prysznicem Uwego Bolla. a moze tylko byś chcial w koncu piszesz o tym na swoim profilu...

ocenił(a) serial na 1
grafzero

pierwsze slysze o schylaniu sie po mydlo na moim profilu. to ze pisze iz kocham uwe bolla to jest ironia, wystarczy spojrzec na jeden z tytułów blogu lub na ocene jaka wystawilem temu pseudo rezyserowi, ale takie dziecko jak ty tego nie zauwazy

ocenił(a) serial na 10
83nd1n6_Un17

natomiast takie dziecko jak ty mysli ze ironia to taki owoc (i tak pewnie nawet nie wiesz z czego jest, ten tekst bo przeciez nie z twojego SP)

ocenił(a) serial na 1
grafzero

We Włatcach jest zajebiście dużo ironii, tylko jest bardzo ukryta. Tak, żeby nikt na świecie nie mógł jej znaleźć...taki chwyt producentów...

ocenił(a) serial na 10
Thug4Life

a kto mowi o Włatchach ? Ty chyba jakąś obsesję masz. Takie rzeczy się leczy...

ocenił(a) serial na 9
grafzero

"Włatcy" są bardzo fajni jak na polskie możliwości. Ja osobiście wolę oglądać ich niż 17 czy 20 sezon "South Park". Ten już mi się znudził i zaczyna się powtarzać. "Włatcy" mają raptem kilkadziesiąt odcinków i jeszcze się nie powtarzają,dlatego są fajni.

quentintarantinofan

Kolejny ekspert od SP się odezwał. Powstało dopiero 11 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Tomeczek_2

oj kolejny fan South Parku nie lapiący ironii :P cos chyba ironia w tym Waszym SP jest tak ewidentna, ze nie łapiecie czegoś co jest choć trochę bardziej wysublimowane...

ocenił(a) serial na 1
PrinceOfMovie

Oho pokazalismy klase jacy jestesmy ulomni w robieniu seriali jak i filmow. Inteligencja tego "serialu" wynosi "0" poprostu zalosne, debilne wypowiedzi nie majace sensu. Siedzicie w domach przed ta denna bajeczka i usmiechacie sie do siebie z napieciem czekajac na dalszy przebieg wydarzen (jakby nie bylo lepszych "seriali"), pozniej lazicie po osiedlach wykrzykujac glupie wypowiedzi Czeslawa i oczekujecie, ze ktos bedzie sie z nich smial NAPRAWDE JESTESCIE WTEDY taaaaaaaacy FAJNI !!! phiiii ziomale :/

ocenił(a) serial na 1
Hooch

"a kto mowi o Włatchach"

gafzero, albo ja się mylę, albo to forum jest o Włatcach Móch...

ocenił(a) serial na 10
Thug4Life

owszem ale napisales w post w odpowiedzi na moj post, ktory akurat wlatcow nie dotyczył :)

ocenił(a) serial na 1
grafzero

Mniejsza o to. Uznajmy, że miałem prawo nawiązać do "Włatców Móch" na forum o tymże serialu...