Będę starał się codziennie wpisać mój głos sprzeciwu przeciwko temu badziewiu, a TYM BARDZIEJ przeciwko porównywaniu go do South Parku. Może to i paranoja, ale niedowarzonym pomyleńcom zacieszającym się przy piszczeniu Czesia odpowiem ich idolem - "Sram na to!!!"
ps.: Nawet nie wiem czy to było tak jak napisałem, ale po prostu przypominam sobie scenę z miejskiego autobusu, kiedy banda troglodytów szczerzyła się jak poje*ana, kiedy z komórki jednego z nich leciały te "klasyki".....czasami powinno się pozwać MPK za szkodliwe warunki jazdy, mogące prowadzić do nieodwracalnych zmian w psychice
Jak serial ci się nie podoba to go nie oglądaj, a na to,że niektórzy posiadają dzwonki na komórkę z odzywkami z serialu to już nic nie poradzisz, bo w społeczeństwie żyją ludzie o różnych upodobaniach. I lepiej daj sobie spokój z jakimiś akcjami protestacyjnymi bo takie formy wyrażania niezadowolenia z powodu jakiejś produkcji filmowej czy telewizyjnej są po prostu śmieszne.
przeżyje...ostatecznie mogę jak idol pewnej części być nieśmiertelny lub martwy, zielony i błogosławić tych co lubią muchy...i znowu zgon ze śmiechu, taki dżołk
twoj glos sprzeciwu i tak nic nie zmieni wiec lepiej sobie daruj robienie codziennie posta
ogolnie wm to dla mnie dno
south park swietny
a pewne porownania sa jak najbardziej na miejscu poniewaz WM jest w duzej mierze poprostu zerzniety z South Parka
ale porownanie "wlatcy moch to polski south park"
mialoby sens tylko jesli polski znaczy hu*owy
to ze wlatcy moch kseruja ile moga ale bardzo nie udolnie to nie znaczy ze to polski south park
to znaczy ze to polska nieumiejetna i nieudolna podroba
to wszystko