zmusiłem sie i obejrzałem pare pierwszych odcinków, jest to nieporozumienie jak dla mnie. Ludzie biją kase na takim czymś bo głupota w takich czasach bardzo dobrze się sprzedaje. Dla mnie niewarte niczego ale każdy lubi co woli ;P
Obejrzyj pierwszy sezon. Jeżeli oglądałeś jakiś tam sezon trzeci lub czwarty to nie wiesz co to są parwdziwi Włatcy ;p
Moim zdaniem czy to sezon pierwszy czy czwarty to jeden grzyb, wszystkie odcinki są ekstra, nawet te najnowsze gdzie Bartek Kędzierski nie pisze już scenariuszy. -Polecam oglądać wszystkie odcinki bo serial jest naprawdę dobry! -Trzeba być kompletnym mułem żeby się nie śmiać na WM, mnie serial często bawi do łez :D ;)
Właśnie, serial jest sóper, morzna sie popłakać z śmiehu. Najleprzy jest Czesiu i jego dźieńdobry. Muwie wam, mósicie go obejżeć!!!
Teraz prawdę mówiąc serial ten jest do bani, nie ma w sobie nic ciekawego. Żadnych ciekawych tekstów, fabuła do niczego. Ogólnie serial nie reprezentuje sobą nic śmiesznego. Jeśli kogoś śmieszy ,,dzieńdobry'' Czesia to ja dziękuje. Swego czasu sam to oglądałem namówiony przez kolegów, lecz nie ma w tym serialu niczego co u normalnego człowieka wywołało by śmiech. Od nie dawna zacząłem oglądać South Park i uważam, że to mistrzostwo. Bohaterowie, teksty i ogólne oddanie miasteczka South Park są po prostu wspaniałe. Charakterystyczne mm'kay wypowiadane przez psychologa szkolnego Mackey'a śmieszy mnie 100x bardziej od dzieńdobry Czesia. Film ironicznie oddaje wszystkie wydarzenia w miasteczku i tworzy super klimat. Szczerze polecam South Park zamiast Władców Móch.