Pełnometrażowa wersja "Włatców móch" ma się ukazać w styczniu 2009 roku. Bartek Kędzierski zaczął już pisać scenariusz do tego filmu, a RMG przystosowuje postacie do ekranu kinowego (format K2). Film będzie trwał ok. 1 godz. 30 min. Wszyscy, którzy podkładają głos pod głównych bohaterów często powtarzają, że to będzie dla nich duże wyzwanie lecz na pewno osiągniemy sukces. Źródło: Wikipedia.pl
Powiedz, że se jaja robisz. WM w telewizji mi starczą (bo niektóre odcinki nawet zabawne), ale na ekranach kin to już przesada.
No ja pójdę tez na 100 na to.No bo z klasa nie ma co liczyć,bo nauczyciele będą sie podniecą przekleństwami.
Czy trzeba przypominać, że filmowe wersje seriali to czyste zrzyny? Poza tym - co za frajerzy płacą za coś, co można w telewizji oglądać za darmo? ;)
tak. po 5 latach od premiery z reklamami dłuzszymi niż film, wypikanymi bluzgami siostrą/bratem/żoną/matką/psem (niepotrzebne skreslić) mędzącym o coś ich zdaniem bardzo ważnego akurat w najmniej odpowiednim momencie...
Za darmo to obecnie nic nie ma chyba że zwiniesz znak drogowy z autostrady albo z jakiejś wsi.Ale kinówka serialu nie zawsze będzie durna.
grafzero ->
A czemu słuchanie wulgaryzmów według ciebie jest przyjemne? Ciekawa teoria. Poza tym filmów się zwykle nie cenzuruje. Na pewno przecież to nie będzie pokazywane w przyszłości w telewizji publicznej?
Łoszo ->
No ba... Biedakiem to ja nie jestem. :)
Pif Paf ->
A na co mi znak potrzebny? Żeby walić po łbie tych, co wysuwają takie teorie? To ja wolę już kij. :) No fakt, za wyjątek mogą posłużyć kinowi "Simpsonowie", co nie zmienia faktu, że ekranizacje tytułów ze srebrnego ekranu generalnie ssą.
nie wiem czy jest przyjemne czy nie, ale na pewno nie jest przyjemne słuchanie tego brzęczyka.
"Poza tym filmów się zwykle nie cenzuruje." ciekawa teoria, od razu widać ze nie oglądasz "włatcuf"
Chodzi o filmy pełnometrażowe, takich się nie cenzuruje. Seriale to już co innego. Propo, "Kryminalnych" dla przykładu też zaczęli w TVN cenzurować, choć w początkach cenzury jeszcze nie było.
www.wlatcy.moch.vc.pl Ta mejst troche info o kinowce (zwiastun online,download,info) oraz wszystko o sezonach 1-4 i odcinakch specjalnych (online,download,opisy odcinkow)