... lepsza od South Parku. Na WM co chwilę parskałem śmiechem, a South Park, cóż, co trzeci odcinek jest po prostu nudny!.
Ja już Twoje komentarze czytałem w innym wątku. Powiem Ci tylko tyle, że nie zamierzam dyskutować na żaden temat z takimi ludźmi jak Ty.
O gustus się nie dyskutujus... IMO właśnie WM mają niestety więcej nudnych odcinków niż SP (tak właśnie co trzeci)... Zależy co kogo śmieszy, niektórych WM, niektórych SP, niektórych oba seriale (ja, ja! XD), niektórych żaden... BTW na FilmWebie nie ma połówek w ocenach ;> .
Wiem, że nie ma, ale połówki zastosowałem tylko dla siebie, kiedy mam rozterki, czy te film zasługuje na 5, czy na 6 np :P.
Co do tej "lepszości nad South Parkiem" to pogadamy, jak Włatcy Móch zdobędą choć połowę tych nagród co SP...
Ja tam sie zgadzam z tobą kolego . "Włatcy..." nie są moim zdaniem podrubami "South Parku" a jeśli nawet to są "lepszą podrubą"
W "SOUTH PARKU" chodzi o obrażanie a "Włatcy..." to satyra na temat dojrzewania
Nie zgadzam się. Na początku, Włatcy Móch były lepsze od South Parku (Za 1 i 2 Serii), a teraz WM koło tego South Parku nawet nie stoją. Włatcy Móch gorsze od South Parku. South Park nadal smieszy, a Włatcy Móch są już nieśmieszne.
SOUTH PARK NAJLEPSZY....NIC NIE PRZEBIJE TEJ AMERYKAŃSKIEJ KLASYKI !!!