PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

yyyy. dno?

ocenił(a) serial na 1

Powiem szczerze : NIC, absolutnie NIC mnie tak nie irytuje jak to badziewie a wierzcie mi, mam stresujące życie :)

ocenił(a) serial na 1
Wyskrobana

Ja mam większe problemy niż jakiś tam dziecinny serial ubrany w udźwiękowienie dla dorosłych. Po prostu wystawiam negatywną ocenę i nie zwracam uwagi, że w ogóle takie coś istnieje.

ocenił(a) serial na 1
ZupkaChinska

I tu sie zgodzę ani to zabawne ani ciekawe ... żałosne i irytujące -.- 1/10

użytkownik usunięty
Wyskrobana

ojejej.. straszne, straszne gówno.. potwierdzam ;]

a jak kiedyś mówiono o tym 'polski south park' to juz mnie w ogóle cholera brała.
w każdym odcinku sp są odniesienia kulturowe (w tym popkulturowe) i głęboka ironia, często na końcu jakieś memento.
co jest w tym gównie? rzucanie mięchem. koniec rozrywki.. ;|

ocenił(a) serial na 5
Wyskrobana

żal i nic więcej. po prostu żałosne

ocenił(a) serial na 8
Wyskrobana

wieeele serialów mnie irytuje i dlatego ich nie oglądam
Włatców uwielbiam i śmieję się to samo na Kiepskich!Śmiech to zdrowie i młodośc A poza tym nasza tiwi jest bardzo ponura To taki blok reklamowy przerywany klanami
więc nie obrzydzaj przerzuć się na Housa-wspaniały

dorota70760

tu nie ma nic smiesznego, to jest serial dla debili

ocenił(a) serial na 1
TakeMeToBrasil

Gówno jakich mało, wkurzam się jak widze to w telewizji na porządnych kanałach np: comedy central...patrzec na to nie moge.

dorota70760

no właśnie, po co oglądać coś, czego się nie cierpi ? Jakbym chciała oglądać wszystkie seriale, które ogląda moja mama, to bym osiwiała w ciągu tygodnia ;)
Może nie mam wysublimowanego poczucia humoru, ale co z tego? Uwielbiam ten serial i tyle.

Wyskrobana

Włatcy móch to nie udana próba stworzenia serialu dla dorosłych,miał być serial dla dorosłych a wyszedł serial dla 12 latków.

ocenił(a) serial na 9
Wyskrobana

Trochę to nieładne z waszej strony.Ja oglądam Włatców i South Park, czyli wg. was jestem debilem.Miło mi.Ale i tak mam głęboko gdzieś takie gadania, oglądam co chcę.Wolę poświęcić na to czas, niż na jakieś telenowele i głupoty.A Kiepskich też oglądam.Serial przedstawia prawdziwe polskie życie w humorystyczny sposób.Nie lubię oglądać takich serialów, gdzie wszyscy są bogaci, fabuła się ciągnie, a bohaterzy to mieli tyle przygód, że już nawet mr. scenarzysta nie pamięta tych najważniejszych.Ręce opadają jak słyszę takie gadanie.