Z radości i ze spokoju, że nie będzie już nikomu nie przywodzić na myśl SP
Nie ma to jak miec ambicje zyciowe. Zycze Ci spelnienia marzen. Seppuku po zakonczeniu serialu?
Ambicje moje maja się dobrze, nie wykluczam faktycznie odwalenia się z radości jak już te idiotyzmy zdechną i zostaną zapomniane
Niestety to nie jest serial dla bokserów. Wbrew pozorom kreskówka też wymaga ruszenia mózgiem. Pooglądaj sobie chłopie pokemony.
Dostrzezenie ironii i nawiazan do sytuacji w naszym kraju wymaga pewnej dolzalosci i otwartosci umyslu. Nie dostrzegaja tego ani dzieciaki, ktore podniecaja sie glosem Czesia, ani antyfani. Nie bez powodu jest to serial dla widzow dojzalych.
Ja chcę siku!!!! Śmiejta się, umierajta ze śmiechu fani tego arcydzieła....
Od ironii to jest Southpark. Nie będę się pseudonapinał, ale nie sądzę że to były pokemony drodzy fani gimbusowatego humoru.
To już koniec rzeczowej krytyki?? Tyle napiszę bo co tu więcej skrobać w takim razie, jak takie żenowe teksty się sypią.
A co tu krytykowac? I po co jezyk strzepic? Osobiscie uwazam, ze kazdemu moze sie podobac i nie podobac to, co mu sie zywnie podoba, ale nikt nie ma prawa mi zabronic lubiec czegos tam. Nie dociera, toz plakac nie bede, zawsze bede robic swoje. A koniec koncow to tylko glupi serwis i serial. Jak to nie byla ironia, to dzieki. Jak byla to coz.... Zgaduje, ze bede musiala sie z tym pogodzic xD