Uwielbiam ten serial i te nieprzespane noce:) w swoim gatunku jest to arcydzieło...fabuła świetna, dialog zajeb..., gra aktorów rewelacyjna. I już koniec...to znaczy nie koniec ale trzeba bedzie czekać....jak ja sobie dam rade:D heh
Właśnie. Jako serial o życiu wewnętrznym firmy prawniczej jest bardzo dobry, czyli 8/10 jednak na pewno nie jest to arcydzieło na 10 . Chociaż z drugiej strony ocena filmu zawsze jest mocno subiektywna ...
zacząłem oglądać "Suitsów" kilka tygodni temu i muszę powiedzieć, że ten serial rzeczywiście jest bardzo smakowity:)
Także po prostu uwielbiam i jednocześnie nienawidzę za to że jest tak mało odcinków! Teraz do wakacji czekać na kolejny sezon :c
Zdecydowanie za mało! ;D obejrzałam już prawie wszystkie w trzy dni i to tylko dlatego że się powstrzymuje, Swietny!
I te teksty DONNY!! Genialne!!
Teksty, dialogi są najlepsze:D pamiętam jak oglądałam pierwszy raz 3odcinek II serii i jest akcja, którą zapewne każdy pamięta "What'd you say?" "You're the man" :D chyba 10 razy to przewijałam i umierałam ze śmiechu:D:D aaa nawet teraz wyszukałam...http://www.youtube.com/watch?v=7B-PAoLRSoQ
piekny serial musze przyznac ze jestem pod ogromnym wrazeniem zwlaszcza ich teksty i zarty ktorych czasem trzeba sie samemu domyslac itd itp , czekam na kolejny w miedzyczasie zapycham sie innymi serialami typu dexter itd ale nie ma porownania , ten serial atm ma najmniej skaz ze wszystkich jakie do tej pory ogladalem, nawet zydzi ladnie zagrali swoje role