Coś czuję w kościach, że o wyniku głosowania i zwycięstwie Jessicki dowiemy się dopiero w pierwszym odcinku 3 sezonu ;)
to nie jest koniec sezonu! będzie 16 odcinków, od 11ego puszczą w styczniu, wtedy pewnie się dowiemy o głosowaniu.
Muszą coś zostawić na styczeń, żeby ludziska po tej półrocznej przerwie do serialu wrócili ;) Ja pewnie codziennie będę myśleć o tym, na kogo w końcu Louis zagłosował ;)
FIlmweb posiada błędne informacje na temat 2 sezonu "Suits" na imdb , nasz serial w sezonie drugim ma zaplanowane 10 odcinków. Tak poza tym jak Wy to oglądacie, przecież pod koniec odc 9. jest "w następnym odcinku" gdzie głośno i wyraźnie narrator wypowiada . SEASON FINALE .
btw. finał widzę w sposób w którym wygrywa hardman, cała fabuła sezonu 3 będzie oparta na trzymaniu na smyczy Harvey-a oraz Jessicki, Luis staje się kimś dla Firmy, góra przez parę odcinków tylko po to ,żeby znów się przejechać na hardmanie. Od polowy sezonu 3 zaczyna się włączenie luisa do działań harvey-a oraz jessicki ktore polegają na obaleniu hardmana.Rachel zostanie prawnikiem w firmie. Oczywiście nie można zapominać o najważniejszym... Wątku Mika, prawdopodobnie hardman dowie się o jego HARVARDZIE.
Tylko i wyłącznie moje domysły.
Nie. Gdyby było season finale, to byłby koniec sezonu. Summer finale oznacza przerwę. Ostatnio wiele seriali jest puszczanych w dwóch midseasonowych seriach (White Collar, Glee, Royal Pains, czy HIMYM)
Odcinek bardzo fajny, Jedyna rzeczą która jest dla mnie na lekki minus, to za szybkie dojście do ponownej władzy Jeccicki
Oj ludzie, no żeby nie odróżniać znaczenia Summer od Season ? :P
Tak teraz zauważyłem, że przez ten znakomity 2 sezon serial znalazł się na 10 miejscu w rankingu a pamiętam, że był gdzieś daleko w drugiej 50-tce. Coś wiadomo czy będzie 3 sezon, czy serial skończy się po tych zaległych 6.
A co do samej fabuły, sądząc po zwiastunie 11odc to teraz Luis będzie głównym zagrożeniem dla firmy bo nie sądzę, żbye go z powrotem wzięli do paczki. Będzie się działo :)