PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Coś czuję w kościach, że o wyniku głosowania i zwycięstwie Jessicki dowiemy się dopiero w pierwszym odcinku 3 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 7
Markan

to nie jest koniec sezonu! będzie 16 odcinków, od 11ego puszczą w styczniu, wtedy pewnie się dowiemy o głosowaniu.

sss_101

Muszą coś zostawić na styczeń, żeby ludziska po tej półrocznej przerwie do serialu wrócili ;) Ja pewnie codziennie będę myśleć o tym, na kogo w końcu Louis zagłosował ;)

dreamhunter_5

FIlmweb posiada błędne informacje na temat 2 sezonu "Suits" na imdb , nasz serial w sezonie drugim ma zaplanowane 10 odcinków. Tak poza tym jak Wy to oglądacie, przecież pod koniec odc 9. jest "w następnym odcinku" gdzie głośno i wyraźnie narrator wypowiada . SEASON FINALE .
btw. finał widzę w sposób w którym wygrywa hardman, cała fabuła sezonu 3 będzie oparta na trzymaniu na smyczy Harvey-a oraz Jessicki, Luis staje się kimś dla Firmy, góra przez parę odcinków tylko po to ,żeby znów się przejechać na hardmanie. Od polowy sezonu 3 zaczyna się włączenie luisa do działań harvey-a oraz jessicki ktore polegają na obaleniu hardmana.Rachel zostanie prawnikiem w firmie. Oczywiście nie można zapominać o najważniejszym... Wątku Mika, prawdopodobnie hardman dowie się o jego HARVARDZIE.
Tylko i wyłącznie moje domysły.

bataaa

nie mowi SEASON FINALE tylko SUMMER FINALE !!!

ocenił(a) serial na 9
darek_03

dokładnie. Summer Finale, więc to koniec sezonu. Nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) serial na 7
Tyrut

Nie. Gdyby było season finale, to byłby koniec sezonu. Summer finale oznacza przerwę. Ostatnio wiele seriali jest puszczanych w dwóch midseasonowych seriach (White Collar, Glee, Royal Pains, czy HIMYM)

ocenił(a) serial na 9
pikerek

może i racja, jeśli tak, to mój błąd ;)

Tyrut

Odcinek bardzo fajny, Jedyna rzeczą która jest dla mnie na lekki minus, to za szybkie dojście do ponownej władzy Jeccicki

ocenił(a) serial na 8
Markan

Oj ludzie, no żeby nie odróżniać znaczenia Summer od Season ? :P

Tak teraz zauważyłem, że przez ten znakomity 2 sezon serial znalazł się na 10 miejscu w rankingu a pamiętam, że był gdzieś daleko w drugiej 50-tce. Coś wiadomo czy będzie 3 sezon, czy serial skończy się po tych zaległych 6.

A co do samej fabuły, sądząc po zwiastunie 11odc to teraz Luis będzie głównym zagrożeniem dla firmy bo nie sądzę, żbye go z powrotem wzięli do paczki. Będzie się działo :)