W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138896
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

j.w. ta kobieta jest niesamowita. jej żarcik to mistrzostwo świata a uroda...chyba się zakochalem

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

też ją kocham

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

masz 100% racje :) Jest najlepsza!!

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

Jest zajebista, ale urodą nie dorównuje Rachel :(

użytkownik usunięty
pitixpl

Obie są fajne. Ciekawe czy w końcu "zwiążą" jakoś Donnę i Harvey'a.

Fajnie by było :DD Harvey-mmmmm :D:D

Bardzo lubię Donne, ale osobiście mam nadzieję, że twórcy nie zniszczą jej epickiej przyjaźni z Harvey'em romansem. Lepiej niech dostanie kogoś innego do kochania (równie niesamowitego jak ona ).

użytkownik usunięty
Czeremcha88

Harvey kiedyś już z nią był. W którymś odcinku drugiego sezonu była rozmowa między Rachel a Donną i można było to wywnioskować z tej właśnie pogawędki.

Tak, zauważyłam to :). Poprostu mam nadzieję, że nie będą odgrzewać tego romansu. Harvey i Donna-oboje są fantastyczni i chciałabym żeby tacy zostali. Hm...niech będą przykładem na to że przyjaźń między kobietami i mężczyznami jest możliwa!

użytkownik usunięty
Czeremcha88

Niech tak będzie!

ocenił(a) serial na 8
Czeremcha88

To nie możliwe :)

dexter53

W filmie/serialu wszystko jest możliwe :P

ocenił(a) serial na 8
Czeremcha88

W takim razie uznał bym ten film/serial jako science fiction :P

dexter53

Ale czy z definicji nie może istnieć dobry film science-fiction ?
Kiedyś słyszałam opinię, że przyjaźń damsko-męska może istnieć TYLKO jeśli kiedyś istniało już tam romantyczne uczucie które na dobre wygasło. Ale nie wiem czy to prawda. Nie miałam okazji przetestować tego stwierdzenia w praktyce.
Wracając do serialu wiem, że w swojej opinii jestem w mniejszości, ale naprawdę nie potrafię wyobrazić sobie tych dwóch postaci...romansujących ze sobą. No ale to tylko moje zdanie:)

Donna to była żona Harvey'ego. Plotka czy prawda? Tak mi się pamięta.

ocenił(a) serial na 10
theostr

Powiedziała w przekomarzaniu się w pierwszym odcinku, że są małżeństwem już od 7 lat, co najprawdopodobniej odnosiło się do długości ich wspólnej pracy ze sobą.

Jednocześnie w jednym odcinku w rozmowie z Rachel przyznała się, iż na pewno miała z nim coś wspólnego w przeszłości. Tyle ja pamiętam.

stev1989

z tym "małżeństwem" to był właśnie żart. Chodziło o to, że znają się jak łyse konie i to od ładnych paru lat. Było wiele odniesień jak to Donna ułatwia Harvey'owi życie i właśnie dlatego Donna w ten sposób podsumowała - żartem - ich znajomość. Dużo osób dosłownie zrozumiało ten dialog między nimi :P Poza tym w ost odc 1go sezonu D kilkakrotnie zaprzeczyła w rozmowie z R, jakoby cokolwiek łączyło ją z H.

a jeśli chodzi o ostatni odcinek 1szego sezonu, w którym Donna rozmawiała z Rachel o Harvey'u to ja to zrozumiałam w ten sposób, że ona się kiedyś w nim kochała (w 2gim sezonie tłumacząc Mike'owi, że nie powinien ujawniać Rachel prawdy o sobie dała do zrozumienia, iż jej zauroczenie należy do przeszłości) i albo nie ujawniła tego przed H, bo bała się stracić jego przyjaźni, albo oboje swego czasu ustalili, że nie będą ryzykować ich relacji dla romantycznego związku (D powiedziała do R: Because you can't never go back)
ja to widzę w ten sposób, a Donnę uwielbiaaam :DDD

ocenił(a) serial na 10
asia86

Czyli w pierwszym się zgadzamy, a w drugim Ty masz rację.

Donna owni w archiwum kiedy udaje blowjoba dla Mike'a..;D

stev1989

fake blowjob mistrzostwo świata ;-)

chodzi ci o tę pogawędke w gabinecie harvey'a kończącą się słowami "cause you can never take this back"? przecież donna wtedy wyraźnie zaprzeczyła instynuacjom rachel jakoby kiedykolwiek choćby spała z harve'em

pitixpl

tez jest niezła :)

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

Donna mistrz!;]

ocenił(a) serial na 9
lukasz_f

Zgadzam się w 100% - postać Donny jest mistrzowska!:) Rachel jednak to też ciekawa osóbka:)

konrad_84

mimo wszystko ta latynoska laska nie zastapi cietej osobowosci rudej

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

LOUIS LOUIS LOUIS!!!!! Jego nikt nie przebije, genialna postać!!!

"You're the man!"

ocenił(a) serial na 7
stev1989

who is the man? " YOU ARE THE MAN" rozwaliło mnie

carelli

Zgadzam się.Fantastycna postać z dużym potencjałem komediowym. Wyjątkowo sympatyczny, zabawny "czarny charakter" :)

carelli

dobre to było :)

ocenił(a) serial na 9
lukasz_f

Do wszystkich fanow..

SPOLIERR!!

Nie ogladajcie 5 odcinka..

oleq10

oj tam oj tam ... od razu 'nie oglądajcie' --- i tak obejrzą :)

ocenił(a) serial na 10
oleq10

Heh.. Już wiem dlaczego napisałeś to akurat w tym temacie..

ocenił(a) serial na 8
oleq10

Bring back DONNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oleq10

Ruda wróć :(:(:(

ocenił(a) serial na 10
lukasz_f

najlepsza postać , mistrzowskie aktorstwo. Donna:(

ocenił(a) serial na 7
oleq10

Jeszcze tylko Rachel zniknie i przestaję oglądać :(

ocenił(a) serial na 9
Kuki

ja kocham Rachel :(