PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138078
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Ciekawy odcinek :-)
Mi podobała się akcja, którą rozegrała Rachel przesłuchując Harolda na tym udawanym procesie
:-)
A ta cała sprawa z Avą, już mnie męczy... Wieje nudą i dramatyzmem, wolałam wcześniejsze
odcinki, kiedy było więcej duetu Mike-Harvey, humoru i ciekawych spraw ;-) I sama aktorka (Ava)
mnie irytuje...
I zastanawiam się kiedy wreszcie Donna zejdzie się z Harveyem?? I podejrzewam, że w końcu
dojdzie do jakiejś kłótni, bądź zerwania Mike'a z Rachel, bo w serialach nigdy, ale to nigdy taka
idylla nie trwa zbyt długo...
A i pytanie: skoro Mike ma dyplom Harvardu i jego dane zostały wprowadzone do systemu
uczelni, to jak to możliwe, że znów został tam przyjęty? Nikt na uczelni się nie zorientował??
A i drugie pytanie: Mike został wywalony za oszustwo z egzaminem. Czy ktoś może mi
wytłumaczyć pewną rzecz, bo chyba już pomieszałam fakty... Mianowicie: Myślałam, że on na
Harvardzie studiował 2 lata i go wywalili, ale oni chyba go wywalili zanim jeszcze na dobre zaczął
studiować... Proszę o sprostowanie. I wasze opinie

Mnie się wydaje, że Donna raczej nie będzie z Harveyem, Harvey jest typem playboya i nie chce związków, a Donna potrzebuje kogoś na stałe :)

Mike nie zostął przyjęty tylko pokazał Rachel stary dokument, że go przyjęli na Harvard ale nie studiował bo został wywalony ze szkoły za oszustwo na egzaminie przez co nie poszedł na Harvard. Pokazał ten papierek Rachel, że dostał się na Harvard tylko nie było mu dane tam studiować :)

użytkownik usunięty
pijo93

Aha w ten sposób. A to dzięki za wyjaśnienie.
A co do Donny i Harveya, wydaje mi się, że on tylko udaje takiego nie do zdobycia, a założę się, że i tak się zejdą w końcu. I jej by to bardzo pasowało ;-)