PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138086
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

ale własnie skończyłem oglądać odcinek 10 - 2 sezonu, i tak mnie wkur...zdenerwował że szok.
Jak można zachować się jak taki śmieć? To całe uczucie do Rachel jest tak samo płytkie jak to
do Jenny, gościu jest niestabilny i niedojrzały emocjonalnie.

Zawiodłeś mnie Mike, zobaczymy co będzie dalej.

ps. wiem że to tylko serial hehehehehe

IOOI

dobra wycofuję to co napisałem, zrobiłem sobie dziś maraton, właśnie skończyłem.

Co prawda bardziej podobał mi się 1 sezon, w tym 2 było za dużo "akcji", scenarzyści po prostu za szybko poszli do przodu.. No chyba że oni chcą to zakończyć na 3 sezonach, co byłoby dla mnie bardzo przykrą wiadomością.

Postacie genialne, tylko niekiedy denerwował mnie Mike. Luis niby powinien być nie lubiany przez widzów, ale ja go ubóstwiam, przez niego nabawiłem się tiku suszenia zębów :( Ale i tak Harvey, boże jak ja bym chciał być człowiekiem z taką klasą jak on...Rachel co za bóstwo, boże jak dobrze że Mike w końcu ją wychędożył(swoją drogą piękna scena), ale Donna i Jessica(co za usta) nie gorsze, trzeba przyznać, że piękne kobiety są ogólnie w tym serialu.

Osobiście liczę na ok.5-6 sezonów, ale muszą zwolnić tempo, niestety obawiam się jednak że skończy się na tych 3 :( No szkoda i jeszcze raz szkoda..

IOOI

a i co jeszcze, Mike w 1 sezonie super wykorzystywał ten swój mózg, niektóre akcję jak np. zapamiętanie nazwisk wszystkich z jakieś firmy, a później na szybkości sobie to wszystko poukładał. W 2 sezonie, chyba ani razu nie użył tego, tzn. nie było to tak spoko pokazane.

ocenił(a) serial na 7
IOOI

forever alone.

Kelia

10/10:)))