PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35174}

W labiryncie

1988 - 1991
6,4 5,6 tys. ocen
6,4 10 1 5557
8,5 4 krytyków
W labiryncie
powrót do forum serialu W labiryncie

Nie oglądałam ostatnio kilku odcinków i ciekawa jestem, dlaczego nie ma Ewy, Pawła i jej dziecka, gdzie wyjechali, no i czy wrócą?

Ewelcia_3

WYJECHALI DO SZWAJCARI,PAWEŁ CHYBA DOSTAL STYPENDIUM I MA MIEC OPERACJE PLASTYCZNA PO WYPADKU Z OKIEM.ALE SPOKOJNIE, WROCA, WROCA ALE POTEM ZAMIAST AKTORKI GRAJACEJ EWE POJAWI SIE INNA OSOBA.TYLE

Ewelcia_3

niestety pawła już nie będzie owszem wróci Ewa ale grana już przez inną aktorke , jana jankowskigo już w tym serialu nie zobaczymy szkoda

ocenił(a) serial na 8
marcinczernia

ta druga aktorka grająca Ewę Hanisz to Beata Rakowska

pd90

Swoją drogą to ta nowa aktorka jakaś taka nijaka. Tamta Ewa zapadła w pamięć. Nie rozumiem dlaczego ją zmienili. Przecież na te pare odcinków mogła wrócić.

Skeletor

musieli zmienic bo ta stara Ewa juz nie chciala grac w serialu.Nie ze scenarzysci ja usuneli tylko ona sama z siebie odeszla z serialu!!

Skeletor

A dla mnie wręcz odwrotnie! Ta pierwsza Ewa drażniła mnie swoją naiwnością i uległością na pewne sprawy, taka szara myszka z piszczącym głosikiem( który też troche irytował). Natomiast druga Ewa jakoś tak bardziej mi podchodziła mimo że zagrała tylko w kilkunastu odcinkach. Swoją drogą ciekawostką jest że Beata Rakowska grająca tą druga Ewe w serialu obecnie użycza swojego głosu Konieczce z serialu "Włatcy much":]