PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35174}

W labiryncie

1988 - 1991
6,4 5,6 tys. ocen
6,4 10 1 5567
8,5 4 krytyków
W labiryncie
powrót do forum serialu W labiryncie

Gdyby leciał do dziś, miałby więcej odcinków od "Klanu".

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

Tak i powiem więcej, byłby może o niebo lepszy , bo" Klan" to już zszedł na psy !! Pamiętam z mojego dzieciństwa "W Labiryncie" i naprawdę był to dobry serial a "Klan" już jest naciągany .

ocenił(a) serial na 6
kkrajewska2

Klan też jest dobry, ale w labiryncie najlepszy szkoda że tak zapomniany.

kinomanka_13

Dużo bardziej wolałabym oglądać W LABIRYNCIE do tej pory niż KLAN , MODA NA SUKCES itd mające kilka odcinków

ocenił(a) serial na 6
DaRiA1981

ja też wolę w labiryncie ale jak już Ewy i Pawła nie było to mi się średnio ten serial podobał, a Ewę to lubię bo Agnieszka Robótka Michalska ją grała i mam od niej od niedawna zdjęcie z autografem.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Dlatego moje Panie jest dobry ten serial, bo ma swój początek i koniec, czego nie można powiedzieć o obecnych

gtelicki

Z ust mi te zdanie wyjąłeś : )
I obawiam się niestety że gdyby ten serial do dziś kręcono , wyglądał by on zupełnie tak samo jak wszelkie dzisiejsze " Klany " " M jaj miłość " i inne tego typu polskie gnioty XXI wieku , którymi po prostu gardzę i nie chciałbym ich nawet przez minutę oglądać , bo są zwyczajnie sztuczne , i nie mają w sobie za grosz realizmu , nie mówiąc już o tym że co niektóre z nich już dawno powinny się skończyć.

no_bo_co

Gdyby leciał do dziś, zrobiliby z niego tę samą karykaturę, co "Klan".

no_bo_co

I całe szczęście że wyprodukowano tylko i aż 120 odcinków. Jak go oglądam i widzę te dawne samochody, wnętrza, meble, fryzury, to tak jakbym wsiadł do wehikułu czasu.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

To na pewno