sporadycznie oglądałam tą telenowele ale muszę przyznać że jest niezła i chętnie bym ją jeszcze raz bym obejrzała
Do niedawna wszystkie odcinki były na youtube, ale tvp chyba coś zwąchało i wszystko niestety znikneło. Gdyby można bylo dostac serial na dvd, to chetnie bym kupila :) ale chyba nie jest on nigdzie do kupienia. Szkoda, bo fajnie się oglądało. W porownaniu z dzisiejszymi szmirami jakie produkuje panstwowa telewizja, "W Labiryncie", to swietnie zrobiona telenowela z doskonalymi aktorami - Drzewicz, Kondrat, Niemczyk, Lorentowicz itd.. mozna dlugo wymieniac :) Dodatkowo klimat lat 80 tych, który pamiętam z dziecinstwa.
zgadzam się oglądałam trochę tą telenowele i podobali mi się aktorzy m.in Łozińska ale ona dla mnie pozostanie Bronką z daleko od szosy, Drzewicz którego uwielbiałam za Gargamela każde dziecko go uwielbiało za Gargamela ,Lorentowicz która świetnie zagrała babcie Wolańską w koglu moglu , Robótka -Michalska super zagrała Ewkę szkoda że ta aktorka się nie pojawiła tylko jakaś inna była w roli Ewy a ta Robótka-Michalska była i jest śliczna nie zmienia się za bardzo i moją kuzynkę za czasów swojej młodości przypominała no i wielu innych aktorów których mogę wymieniać godzinami ale nie będę męczyć swoją pisaniną
serial można oglądać w sobotę i niedzielę, ale ...bardzo wcześnie( między 5.00 a 6.00). 27 stycznia 2013 był 16 odcinek .