"W labiryncie" to serial z epoki "przełomu dziejów", pierwsza telenowela jaka pojawiła się w naszej szarej telewizji. Pewnie dlatego cieszyła się takim zainteresowaniem i miała taką popularność (wtedy niewiele było kanałów w tv). Sam seial treścią nie odbiegał od tych emitowanych obecnie, ale technika wykonania była znacznie gorsza. Dzisiaj raczej cieńko by się to oglądało (zresztą ponowne oglądanie telenoweli to wątpliwa przyjemność).
A ja jakoś wolę ten serial niż obecne... Mam nagrane na video odcinki i czasem samotnie oglądam.. Może można mnie nazwać maniaczką..?:-)
to tez jest moj ulubiony serial.
nie trawie dzisiejszych telenoweli. "w labiryncie" mimo ze ma juz 15 lat, to KLASYKA :) z przyjemnoscia sie tego oglada :)
PS. gdy ogladalam to pierwszym razem, za pierwszej emisji, mialam 9 lat
Ciesze sie ze znalazlam ta strone poswiecona temu wspanialemu serialowi jakim jest "W Labiryncie". Kiedy emitowany byl pierwszy raz mialam 4 latka ale pamietam ze zawsze ogladalam go z rodzicami. Teraz mam lat 18 i moja milosc do tego serialu tylko sie umocnila. Ogladam wszystkie powtorki jakie tylko leca (obecnie codziennie o 11 na TV Polonii). Niedlugo dojdzie do tego ze dialogi bede znac chyba na pamiec :) Serial ten doskonale ukazuje rzeczywistosc konca lat 80 i poczatku 90. Mozna sobie poprzypominac jak to wtedy bylo... Mam ogromny sentyment do tego serialu. Uwielbiam go. Dla mnie to serial wszechczasów.