PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35174}

W labiryncie

1988 - 1991
6,4 5,6 tys. ocen
6,4 10 1 5567
8,5 4 krytyków
W labiryncie
powrót do forum serialu W labiryncie

pierwsza telenowela

ocenił(a) serial na 2

"W labiryncie" to serial z epoki "przełomu dziejów", pierwsza telenowela jaka pojawiła się w naszej szarej telewizji. Pewnie dlatego cieszyła się takim zainteresowaniem i miała taką popularność (wtedy niewiele było kanałów w tv). Sam seial treścią nie odbiegał od tych emitowanych obecnie, ale technika wykonania była znacznie gorsza. Dzisiaj raczej cieńko by się to oglądało (zresztą ponowne oglądanie telenoweli to wątpliwa przyjemność).

użytkownik usunięty
Atom

A ja jakoś wolę ten serial niż obecne... Mam nagrane na video odcinki i czasem samotnie oglądam.. Może można mnie nazwać maniaczką..?:-)

użytkownik usunięty

to tez jest moj ulubiony serial.
nie trawie dzisiejszych telenoweli. "w labiryncie" mimo ze ma juz 15 lat, to KLASYKA :) z przyjemnoscia sie tego oglada :)
PS. gdy ogladalam to pierwszym razem, za pierwszej emisji, mialam 9 lat

a co sie stalo ze po swietach juz nie ma "w labiryncie" po 14 na tvp 1?

ocenił(a) serial na 10
pyrtas

Ciesze sie ze znalazlam ta strone poswiecona temu wspanialemu serialowi jakim jest "W Labiryncie". Kiedy emitowany byl pierwszy raz mialam 4 latka ale pamietam ze zawsze ogladalam go z rodzicami. Teraz mam lat 18 i moja milosc do tego serialu tylko sie umocnila. Ogladam wszystkie powtorki jakie tylko leca (obecnie codziennie o 11 na TV Polonii). Niedlugo dojdzie do tego ze dialogi bede znac chyba na pamiec :) Serial ten doskonale ukazuje rzeczywistosc konca lat 80 i poczatku 90. Mozna sobie poprzypominac jak to wtedy bylo... Mam ogromny sentyment do tego serialu. Uwielbiam go. Dla mnie to serial wszechczasów.

ocenił(a) serial na 8
mojeoczysazielone

Pamiętam ten serial ech swietny
Teraz Klan przypomina Modę na Sukces