PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35174}

W labiryncie

1988 - 1991
6,4 5,6 tys. ocen
6,4 10 1 5567
8,5 4 krytyków
W labiryncie
powrót do forum serialu W labiryncie

w którym odcinku pojawia się Joanna Kurowska ? Bardzo lubię tą aktorkę i chce ją zobaczyć jak wyglądała za młodu.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

W 112 jako nauczycielka Piotra Racewicza. Adam poszedł do niej do szkoły w jego sprawie:)

ocenił(a) serial na 6
monisia54315

aha dzięki.

ocenił(a) serial na 6
kinomanka_13

A możesz mi powiedzieć w których odcinkach występuje Teresa Lipowska, uwielbiam tą aktorkę pamiętam że w którymś odcinku grała ale nie pamiętam w jakim wiem tylko że grała pielęgniarkę na odziale doktora Kubiaka co prowadził ciążę Ewy. A wiesz może jeszcze od którego do którego odcinka występuje Halina Kowalska jako matka Bajbusa? Też lubię tą aktorkę i chce zobaczyć jak Pani Halina wyglądała, bo pamiętam jej wygląd za czasów Nie ma róży bez ognia i za czasów Alternatyw 4 mogła się pewnie już postarzeć. I do którego odcinka występuje Agnieszka Robótka Michalska ? Uważam że bez Pani Agnieszki ten serial nie był zbyt ciekawy ,jedynie ten serial ratowała Klubowicz, Kamińska, i ratował Strasburger.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Teresa Lipowska grała tak pielęgniarkę w 24 odcinku. Halina Kowalska grała od odcinka bodajże 21 lub 22 do bodajże 34 może dalej tu nie jestem do do końca pewna. A Agnieszka Robótka- Michalska grała do 52 odcinka wtedy też kończyła się 1 seria. Dużo też akcji dawał Maciej Derbich i Akindu:) oraz Racewiczowie i Guttman.W drugiej serii było dużo kryminału Derbich i jego lewe interesy potem też z Myszorkiem , Igor i Renata coś tam się działo:)

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Na pewno wyglądała starzej niż teraz ;)