PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724457}

W obronie honoru

Tierra de Reyes
2014 - 2015
8,2 377  ocen
8,2 10 1 377
W obronie honoru
powrót do forum serialu W obronie honoru

Świetny

ocenił(a) serial na 7

Oglądam go na cda i najbardziej do niego zachęcił mnie klimat Teksasu i seksownych facetów ;) Jestem na 6 odcinku i bardzo mi się spodobał. Widać jak między aktorami aż iskrzy. Najbardziej denerwuje mnie ta Andrea. Momentami mam wrażenie, że to jakaś idiotka :D Na razie moim zdecydowanym faworytem jest dziadek. Uwielbiam go :D

Dead_Bite

Zgadzam się, bardzo fajny :)
A jak widzę Leonardo to mi się nóż w kieszonce otwiera :D jest gorszy od Fernando z Gorzkiej Zemsty, ale trzeba przyznać że dobrze gra psychola :D

ocenił(a) serial na 7
tysiek2212

Arturo powinien go ukatrupić za to co robił Sofii.

Dead_Bite

No później coraz bardziej się go nie lubi, ja już przy 68 odcinku, rozkręca się;)

Dead_Bite

Wczoraj player.pl wyemitował ostatni odcinek, oglądałam wszystkie i naprawdę polecam, telka godna uwagi, aż serce mi pęka że już nie będę mogła oglądać nowych odcinków ;(

ocenił(a) serial na 7
Gaba_trn

Ja oglądam na cda i już jestem na 16. Proszę zdradzie mi czy Sofia i Arturo będą się rozchodzić i schodzić?

Dead_Bite

Rozstaną się na jakiś czas

ocenił(a) serial na 7
Gaba_trn

Oo dzięki. Mimo, że lubię telki to głównie denerwuje mnie te rozstania i powroty. Chociaż generalnie na tym to polega :D

Dead_Bite

Dokładnie, mnie też to denerwuje. Najlepszy moim zdaniem wątek Samuela i Andrei: )

Gaba_trn

Uwielbiałam w Gorzkiej Zemście wątek Franco i Sarity.
Tutaj Samuel i Andrea też dają radę ;) trochę inaczej, ale także fajnie zrobiony :)
Cieszy mnie że ta telenowela nie jest całkowitą kopią Gorzkiej Zemsty, jest dużo podobieństw ale i różnic.

ocenił(a) serial na 7
tysiek2212

Andrea zachowuje się jak rozpieszczona gówniara. Co czasami jest zabawne ;) Chyba jednak moją ulubioną parą są Irina i Flavio.

ocenił(a) serial na 9
Dead_Bite

Ja właśnie obejrzałam ostatni odcinek i mi smutno! Dawno nie widziałam tak fajnej "standardowej telenoweli". A Andrea i Samuel to moja ulubiona para :D Więc ostatni odcinek to był miód na serce! Zazdroszczę, że jesteś na takim etapie jeszcze.

ocenił(a) serial na 7
lotte_fw

Do Andrei zmieniłam nastawienie po tym jak przyznała się do swoich uczuć do Samuela ;) Również ta para bardzo mi się podobała. Na początku skupiałam się na Sofii i Arturze, ale potem moje serce skradli Flavio i Irina ;) Generalnie bardzo fajna telka i oby więcej takich ;)