W obronie honoru

Tierra de Reyes
2014 - 2015
8,1 381  ocen
8,1 10 1 381
W obronie honoru
powrót do forum serialu W obronie honoru

Mam pytanie, gdzie mogę obejrzeć odcinki po polsku tej telenoweli w internecie? Oglądałam 1 odcinek i spodobał mi się ten wątek. Jest bardzo podobny do "Gorzkiej zemsty" , którą już oglądałam.

ocenił(a) serial na 9
cameu276

video.anyfiles, chomik uj

lotte_fw

Na anyfiles nie ma

lotte_fw

I chomik u także nie ma.

ocenił(a) serial na 9
cameu276

Faktycznie, z anyfiles usuneli, ale na chom iku są. Trzeba dobrze poszukać, nie będę podawać nazwy użytkownika, bo tam też usuwają i jeszcze bym się do tego przyczyniła... Ale zapewniam, że są. :)

lotte_fw

Odcinki będą dodawane na anyfiles tylko z tego co mi wiadomo dodają je odnowa czyli jak ktoś był na 10 odcinku musi poczekać pare dni ;)

Gaba_trn

Dzięki wielkie. Na chomik u są odcinki zablokowane hasłem i nie da się obejrzeć.
Codziennie będą dodawane nowe odcinki?

ocenił(a) serial na 9
cameu276

Ale hasło jest przecież podane w opisie tego użytkownika... Co za filozofia je wpisać? :)

ocenił(a) serial na 9
cameu276

Sprawdziłam, akurat do folderu z tą telenowelą nie ma hasła, więc nie chodzi Nam o tego samego chom ika :) Nazwa zaczyna się na "a", kończy na "2".

lotte_fw

Już wiem o którego chomi ka chodzi. Niestety trzeba płacić za pobranie odcinka.

ocenił(a) serial na 9
cameu276

Przecież to chom ik, tam nie pobierasz za darmo. :)

cameu276

http://www.dailymotion.com/video/x498ul4_w-obronie-honoru-odc-3_shortfilms

cameu276

niestety jest problem z pierwszym odc ale reszta ma być dodawana na bieżąco od odc.2

amanda_06

A na chomi-ku gdzie mogę pobrać odcinki na bieżąco? Jestem zainteresowana 18 odcinkiem. Mogłabym prosić o link?

cameu276

Już dodali na anyfiles

cameu276

na player.pl są odcinki