Jak i gdzie mogłabym obejrzeć tę telenowelę z napisami angielskimi?
Są na yt. Zawsze są. Nigdy nie spotkałam telenoweli Telemundo bez możliwości napisów na yt. Co prawda nie oglądałam w takiej formie i nie wiem czy te napisy są poprawnie fonetycznie, ale raczej tak skoro zawsze na początku jest napisane że one są.
tylko problem w tym, że telemundo wrzuca część pierwszą serialu z napisami (jakieś 34min.), a pozostałe 20 min. jest już na innym kanale i nie mogę znaleźć z napisami angielskimi ;/
Kiedyś, gdy oglądałam na stronie Telemundo #SD to można było włączyć napisy angielskie, albo hiszpańskie, ale wiem też, że nie były one dodawane do wszystkich odcinków.
hej nie mogę normalnie oglądać niczego na stronie Telemundo... czy tylko ja tak mam czy włączyli zabezpieczenia terytorialne? Można gdzieś obejrzeć tą telkę z napisami english bo na youtube są tylko kawałki 10-15min i jeszcze bez numeracji ..
Dzięki za info
Hej :) Ja na stronie Telemundo też nie mogę od jakiegoś czasu oglądać telek. Ponoć można to jakoś obejść, ale nie zagłębiałam się w jaki sposób. A czy telkę można gdzieś obejrzeć z napisami ang to niestety nie wiem, ja oglądałam w oryginale.