Można od dziś oglądać telenowelę na tvnplayer.pl.
Jak wam się podoba?
Oglądałam po hiszpańsku jak dopiero wychodziła, jednak dzięki Twojej informacji mogę już oglądać w pełnym komforcie! :) Także dzięki wielkie, nie miałam zielonego pojęcia, że jest dostępna na tvnplayer! ;)
Mi tak samo! Mam ogromny sentyment do "Gorzkiej Zemsty", a jak tylko dowiedziałam się, że robią remake - byłam wniebowzięta! :D
Masz już jakichś ulubieńców jeśli chodzi o bohaterów? :)
Na początku podchodziłam z dystansem jednak z czasem coraz lepiej ;) Gorzka zemsta dla mnie lepsza pod każdym względem oprócz dwóch!
wątek Samuela i Andrei - podoba mi się tu bardziej
lepszy kontakt sióstr - no nie wiem jakoś tak fajniej jest to przedstawione ;)
Reszta oczywiście gorzka zemsta no cóż króluje ;) ale naprawdę miło mi oglądać pomimo tego tierra de reyes.
Ja mam podobnie. Zawsze ciężko jest przebić pierwowzór, a "Gorzka Zemsta" miała zdecydowanie to coś. :)
Jest sporo rzeczy, wątków i postaci, które wolę z tamtej telenoweli (np. postać Rosario, Franko, Juan & Norma, muzyka) i te, które bardziej przemawiają do mnie tutaj (np. tak jak Tobie - bardziej rozwinięty wątek "Samandrei", kontakt między siostrami, Cayetana, nowocześniejsze czasy).
Także i w tamtej i w tej można znaleźć coś ciekawego i godnego uwagi. ;)
Ogólnie nie jestem jakąś zagorzałą fanką latynoskich telenoweli, ale za dzieciaka uwielbiałam Zbuntowanego Anioła i po jakiś czasie zaciekawiła mnie właśnie Gorzka Zemsta. Próbowałam później wciągnąć się w jakąś telenowelę, ale żadna się do tej nie umywała. Gdy ostatnio dowiedziałam się o remake'u Passion de Gavilanes to nie ukrywam że bardzo mnie to ucieszyło.
Zaczęłam oglądać i tak jak na początku nie mogłam się przekonać do aktorów, bo gdzieś tam w głowie mam pierwowzór, to z odcinka na odcinek lubię ich coraz bardziej:) Cieszy mnie fakt, że nie jest czysto skopiowana, jest parę nowych postaci, a podobne wątki są w inny sposób pokazane. Polecam :)