Nie widziałam też tego sangre coś tam z Noriegą ale ponoć żenua i tam w sumie postacie się nazywają tak samo oprócz Normy bo w pierwowzorze Las aquas mansas z 94 była Sofia choć mnie imię Norma lepiej pasuje. Chociaż pewnie po gz aktorzy mi nie przypasują już ta co gra Dinorę mnie wnerwia widziałam ją w ktoś cie obserwuje ale na taką walniętą się nadaje. Ale cóż tu nie będę porównywać wyglądu aktorów ale ten co gra Juana lepszy od Cimmaro jest, w sangre cóż ta co gra Sarę to Gabi z Esmeraldy, Rosario widziałam w tak jak w kinie zołze grała ale w FDR Rosario brzydka. Ta w sangre Ximena gdzie ona do Paoli Rey...
Matko, co za bełkot... Na przyszłość - przed dodaniem wpisu proszę go przeczytać ze trzy razy i skorygować błędy, bo naprawdę wstyd.
Może nie umiesz czytać ze zrozumieniem na to wygląda nie chce mi się pisać drukowanymi literami aby każdy zrozumiał zresztą ludzie z reguły widzą i słyszą to co chcą.
Najważniejsze, że Tobie są niezbędne do życia niczym tlen dla mnie są zbyteczne. Jak ktoś nie umie przeczytać ze zrozumieniem bez przecinka proponuje wizytę u psychiatry może pomoże. Mnie się nie chce tracić czasu i energii na znaki interpunkcyjne. Nie czytaj moich wpisów i problem z głowy.
A co robisz z tym zaoszczędzonym czasem dzięki nieużywaniu znaków interpunkcyjnych? Faktycznie, to takie skomplikowane. Owszem, użytkownik wyżej ma rację i wcale nie potrzebuje wizyty u psychiatry - brak znaków interpunkcyjnych znacznie utrudnia zrozumienie tekstu i nie jest to jakaś "wymyślona prawda".
Jak ciężko Ci przeczytać bez przecinka i nie rozumiesz wtedy co czytasz to już nie mój problem tylko twój.
Nie chodzi tylko o przecinki, ale o całą składnię zdania ;) I nie jest to dla mnie jakiś problem, bo zwyczajnie równie dobrze mogę ignorować tego typu wypowiedzi na forum, ale aż oczy bolą, gdy nasz piękny język polski jest tak kaleczony.