PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724457}

W obronie honoru

Tierra de Reyes
2014 - 2015
8,2 377  ocen
8,2 10 1 377
W obronie honoru
powrót do forum serialu W obronie honoru

Nie widziałam też tego sangre coś tam z Noriegą ale ponoć żenua i tam w sumie postacie się nazywają tak samo oprócz Normy bo w pierwowzorze Las aquas mansas z 94 była Sofia choć mnie imię Norma lepiej pasuje. Chociaż pewnie po gz aktorzy mi nie przypasują już ta co gra Dinorę mnie wnerwia widziałam ją w ktoś cie obserwuje ale na taką walniętą się nadaje. Ale cóż tu nie będę porównywać wyglądu aktorów ale ten co gra Juana lepszy od Cimmaro jest, w sangre cóż ta co gra Sarę to Gabi z Esmeraldy, Rosario widziałam w tak jak w kinie zołze grała ale w FDR Rosario brzydka. Ta w sangre Ximena gdzie ona do Paoli Rey...

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Matko, co za bełkot... Na przyszłość - przed dodaniem wpisu proszę go przeczytać ze trzy razy i skorygować błędy, bo naprawdę wstyd.

lotte_fw

Jaki bełkot napisałam swoją opinie i tyle.

lotte_fw

Może nie umiesz czytać ze zrozumieniem na to wygląda nie chce mi się pisać drukowanymi literami aby każdy zrozumiał zresztą ludzie z reguły widzą i słyszą to co chcą.

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Widzę, iż znaki interpunkcyjne są Ci obce. :)

lotte_fw

Najważniejsze, że Tobie są niezbędne do życia niczym tlen dla mnie są zbyteczne. Jak ktoś nie umie przeczytać ze zrozumieniem bez przecinka proponuje wizytę u psychiatry może pomoże. Mnie się nie chce tracić czasu i energii na znaki interpunkcyjne. Nie czytaj moich wpisów i problem z głowy.

martaksp_87

A co robisz z tym zaoszczędzonym czasem dzięki nieużywaniu znaków interpunkcyjnych? Faktycznie, to takie skomplikowane. Owszem, użytkownik wyżej ma rację i wcale nie potrzebuje wizyty u psychiatry - brak znaków interpunkcyjnych znacznie utrudnia zrozumienie tekstu i nie jest to jakaś "wymyślona prawda".

Phonetique

Jak ciężko Ci przeczytać bez przecinka i nie rozumiesz wtedy co czytasz to już nie mój problem tylko twój.

martaksp_87

Nie chodzi tylko o przecinki, ale o całą składnię zdania ;) I nie jest to dla mnie jakiś problem, bo zwyczajnie równie dobrze mogę ignorować tego typu wypowiedzi na forum, ale aż oczy bolą, gdy nasz piękny język polski jest tak kaleczony.

martaksp_87

o matko .. ty kobito wogóle kiedyś do szkoły chodziłaś ? Co za ignoranctwo.

kocyk_

chodziłam zajmij się swoją ignorancją