PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785425}

W rytmie serca

2017 - 2020
6,4 3,4 tys. ocen
6,4 10 1 3382
W rytmie serca
powrót do forum serialu W rytmie serca

Jak myślicie czy Adam będzie z Marią (matką swojego syna), czy może z Weroniką (śliczną panią policjant) ? Komu kibicujecie ? Ja chociaż bardzo lubię Weronikę to jednak jestem za tym, aby Maryś i Adam znowu byli razem :)

wiktoria24

Adam i tak pewnie będzie z Marysią (seriale zawsze się tak toczą, że główna para w końcu jest razem), a Weronika...coś mi się wydaje, że po dłuuugich podchodach Szarek, w końcu, zdobędzie jej serce :).

mdusia123

Faktycznie przeważnie jest tak jak mówisz, ale jak na razie widać, że Adam jest bardzo zauroczony Weroniką :) nie zachowuję się tak jakby mu zależało na odzyskaniu Marii. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie:) A ty komu kibicujesz ?

wiktoria24

Szarkowi :).
Ale na serio. Do Marysi jakoś nie mogę się przekonać. Najpierw okłamała Grzesia, potem Adama, a potem jeszcze Roberta, bo nie powiedziała mu o pocałunku z Adamem. A pytał czy ona jeszcze coś przed nim ukrywa. Adama lubię, ale wiem, że on i tak już się nie zwiąże z Weroniką, ale wszystko będzie się kręciło wokół tego, że najpierw będzie chciał być dla Grzesia ojcem, potem stopniowo będzie się coraz bardziej zbliżał do Marysi, która gdzieś tam, w którymś momencie definitywnie rozstanie się z Robertem i stworzą jedną wielką szczęśliwą rodzinkę.
Ja już sobie nawet wyobrażam Weronikę i Szarka razem, tak we własnej głowie. Coś czuję, że to by był przekomiczny wątek. Pewnie nieźle rozstawiałaby go po kątach. Facet ma zadatki na totalnego pantoflarza :).