PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785425}

W rytmie serca

2017 - 2020
6,4 3,4 tys. ocen
6,4 10 1 3381
W rytmie serca
powrót do forum serialu W rytmie serca

Zakończenie serialu

użytkownik usunięty

Przeczytałam w necie,że najprawdopodobniej zostanie zakończony na 6 sezonie i jednocześnie urwany w kluczowym momencie jak wiele innych seriali. Jeśli tak to wielka szkoda,bo w moim odczuciu był naprawdę dobry i ciekawy. Oglądałam od 1 odcinka i od razu mi się spodobał. Takie połączenie obyczajówki z kryminałem. Miło się oglądało. Historie bohaterów były zróżnicowane,a co za tym idzie wciągające. Najbardziej podobała mi się postać Edwarda Wilczyńskiego. Świetna rola Artura Żmijewskiego. Szkoda!

ocenił(a) serial na 9

Również czytałam tę informację lecz według tego co mówią aktorzy to telewizja Polsat nie poinformowała oficjalnie o tym że serial skasowano. Mam nadzieję że decyzja jeszcze nie zapadła i 7 sezon powstanie. To mój ulubiony serial. Szczególnie lubię Werę!

użytkownik usunięty
Julia_Krynska_filmweb

Właśnie czytałam,że nie podano oficjalnej informacji o skasowaniu serialu,ale marne są szanse na powrót. Wpływ na taką decyzję miała pandemia koronawirusa oraz obecna sytuacja Basi Kurdej-Szatan,bo scenarzyści nie planowali dla niej ciąży w scenariuszu. Też lubiłam Werę. Jeśli nie powstanie 7 sezon również będę bardzo zawiedziona,bo takie zakończenie,które jest wstępem do następnego sezonu,jest dosyć niefajne...

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie, przydałoby się przynajmniej jakieś wyjaśnienie tej sytuacji ale niestety, nie jeden serial już zakończył się w taki sposób... Jednak liczę jeszcze na decyzję o wznowieniu serialu i mam nadzieję że 7 sezon będzie na wiosnę...

użytkownik usunięty
Julia_Krynska_filmweb

Oby,ale lepiej nastawić się na zakończenie. Tak,to prawda,że wiele seriali zostało urwanych bez żadnego wyjaśnienia w kluczowych momentach. Niedawno Polsat zdjął z anteny po 2 sezonach Zawsze warto. Oczywiście w najlepszym momencie,kiedy akcja naprawdę się rozkręciła i przydałby się ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 9

Eh... Chyba za bardzo przywiązuję się do seriali. Czas przerzucić się na filmy.

użytkownik usunięty
Julia_Krynska_filmweb

Wiesz,na pewno lepiej nie przewiązywać się. Ja generalnie nie przywiązuję się. Owszem,może być mi lekko przykro,że jakiś serial został zakończony,ale nie robię z tego dramatu. Staram się nie popadać w przesadę. Filmy to też jest fajna sprawa. Przydają się na długie,jesienne i zimowe wieczory,które niebawem nadejdą...

ocenił(a) serial na 9

Dramatyzować też nie będę ale filmy są chyba leoszą opcją, przynajmniej nie zakończą się w kluczowym momencie, haha
Pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Julia_Krynska_filmweb

Jasne,że nie ma co dramatyzować,bo można znaleźć coś innego do oglądania. Filmów w sieci jest pełno do wyboru,do koloru. Również pozdrawiam :)).