Przeczytałam w necie,że najprawdopodobniej zostanie zakończony na 6 sezonie i jednocześnie urwany w kluczowym momencie jak wiele innych seriali. Jeśli tak to wielka szkoda,bo w moim odczuciu był naprawdę dobry i ciekawy. Oglądałam od 1 odcinka i od razu mi się spodobał. Takie połączenie obyczajówki z kryminałem. Miło się oglądało. Historie bohaterów były zróżnicowane,a co za tym idzie wciągające. Najbardziej podobała mi się postać Edwarda Wilczyńskiego. Świetna rola Artura Żmijewskiego. Szkoda!
Również czytałam tę informację lecz według tego co mówią aktorzy to telewizja Polsat nie poinformowała oficjalnie o tym że serial skasowano. Mam nadzieję że decyzja jeszcze nie zapadła i 7 sezon powstanie. To mój ulubiony serial. Szczególnie lubię Werę!
Właśnie czytałam,że nie podano oficjalnej informacji o skasowaniu serialu,ale marne są szanse na powrót. Wpływ na taką decyzję miała pandemia koronawirusa oraz obecna sytuacja Basi Kurdej-Szatan,bo scenarzyści nie planowali dla niej ciąży w scenariuszu. Też lubiłam Werę. Jeśli nie powstanie 7 sezon również będę bardzo zawiedziona,bo takie zakończenie,które jest wstępem do następnego sezonu,jest dosyć niefajne...
Dokładnie, przydałoby się przynajmniej jakieś wyjaśnienie tej sytuacji ale niestety, nie jeden serial już zakończył się w taki sposób... Jednak liczę jeszcze na decyzję o wznowieniu serialu i mam nadzieję że 7 sezon będzie na wiosnę...
Oby,ale lepiej nastawić się na zakończenie. Tak,to prawda,że wiele seriali zostało urwanych bez żadnego wyjaśnienia w kluczowych momentach. Niedawno Polsat zdjął z anteny po 2 sezonach Zawsze warto. Oczywiście w najlepszym momencie,kiedy akcja naprawdę się rozkręciła i przydałby się ciąg dalszy.
Eh... Chyba za bardzo przywiązuję się do seriali. Czas przerzucić się na filmy.
Wiesz,na pewno lepiej nie przewiązywać się. Ja generalnie nie przywiązuję się. Owszem,może być mi lekko przykro,że jakiś serial został zakończony,ale nie robię z tego dramatu. Staram się nie popadać w przesadę. Filmy to też jest fajna sprawa. Przydają się na długie,jesienne i zimowe wieczory,które niebawem nadejdą...
Dramatyzować też nie będę ale filmy są chyba leoszą opcją, przynajmniej nie zakończą się w kluczowym momencie, haha
Pozdrawiam ;)