PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654879}

W sercu Hollywood

Hollywood Heights
2012 -
7,5 429  ocen
7,5 10 1 429
W sercu Hollywood
powrót do forum serialu W sercu Hollywood

Mimo to , ze ten serial jest totalnie nie w moim stylu , to i tak wracajac ze szkoly wypatruje go na
mtv , wgl nie ma w nim nic nadzwyczajnego zwykly srialek dla nastolatek bez jakos wiekszego
przeslania czy rozbudowanej fabuly czy chociazby dobrej gry aktorskiej wgl serial podchodzi pod
telenowele , ale mimo wszytsko da sie to ogladac przy objedzie .

skyline8

Mam to samo hehe. Mimo, że nie jestem nastolatką to ten serial mnie wciągnął nie wiem czym, bo akcja toczy się tam tempem wyścigowego żółwia, ale wciąga niesamowicie i niepostrzeżenie:D Doszło do tego, że oglądam powtórki, jak nie obejrzę jakiegoś odcinka :D

Tunia_4

Ulaga , myslalam ze to ze mna jest cos nie tak a tu okazuje sie ze nie tylko ja tak mam , serio nie mam pojecia co mnie tak wciagnelo w tym serialu ale i tak nie moge sie doczekac az Eddy bedzie z Lora (Boze co ze mna jest nie tak :D )

skyline8

haha, ja też nie mogę się doczekać :D ale coś czuję, że przed nami długa i kręta droga, bo Chloe ciągle węszy, desperatka...xD
Ja z początku miałam zdanie o tym serialu dość kiepskie, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej się wkręcałam.. no masz babo placek, oglądam!

Tunia_4

mam dokładnie tak samo...Wracam ze szkoły i natychmiast MTV. Trochę się zmartwiłam, bo przeglądałam program tv i w nastepnym tygodniu jest, ze premierowe odcinki lecą o 11 z kawałkiem a nie o 16:55

Anita29

o 11:40 spr. i nie ma już powtórek...xD

Tunia_4

no to sobie nie obejrzymy :(

ocenił(a) serial na 10
Anita29

Oglądałam wszystkie 80 odcinków ale po angielsku na necie .
Serial faktycznie wciąga ! Warto czekać na to , żeby Lora była z Eddem naprawdę wartoo . ! :D
Chyba sobie zacznę ten serial oglądać od nowa ! Jest po prostu niesamowity jak dla mnie , bo w połowie jakoś tak się akcja rozkręca , że uhuhuhuhuhu ! :D

Pati353

tez sobie przejrzałam ale wolałabym z napisami oglądać bo nie wszystko rozumiem :)

Pati353

A możecie zdradzić gdzie można te odcinki na necie po ang znaleźć?? Ja szukam, ale nie mogę na nic trafić...:? Będę wdzięczna za jakiś link ;)

ocenił(a) serial na 10
Tunia_4

Niestety linku ci nie podam po oglądałam dawno i nie pamiętam już na jakiej stronie .
Ale wpisywałam w google : Hollywood Heights online czy coś takiego i musiałam się spoooooorooo naszukać zanim to znalazłam . Wchodziłam w jakieś różne linki itp . Ale jak masz cierpliwość to napewno znajdziesz . : )

Pati353

Ok, dzięki za odpowiedź :) Będę szukać dalej ;)

ocenił(a) serial na 10
Tunia_4

Spróbuj z chomiczka :)