PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654879}

W sercu Hollywood

Hollywood Heights
2012 -
7,5 429  ocen
7,5 10 1 429
W sercu Hollywood
powrót do forum serialu W sercu Hollywood

ktoś wie kiedy sie wyda , że ta cała chloe go zdradza? swoją drogą mogli wybrać ładniejszą dziewczynę bo ta nie jest tak piękna jak ją wychwalają

ocenił(a) serial na 10
czarnawm

gdzieś w 31

ocenił(a) serial na 10
19ewelka85

Szczerze mówiąc zgadzam się z czarnawm. Wybrano strasznie nijaką aktorkę jak na modelkę. Ja z każdym odcinkiem coraz bardziej jej nienawidziłam. Co prawda demaskowana będzie w paru odcinkach, nie w jednym jak twierdzi mój przedmówca. Od 30 odcinka wszystko się zacznie. Detektyw Maxa zrobi zdjęcie całującym się Tyler'owi i Chloe. Zdjęcie zobaczy też Eddie. Od tego się zacznie, ale nie skończy się na tym. Będzie się ciągnęło tak do końca. Do 80 odcinka wyjawiane będą po trochę jej wszystkie kłamstwa.

ocenił(a) serial na 10
ToJota2609

zgadzam się

ocenił(a) serial na 10
19ewelka85

A odcinki po Polsku te już wyemitowane można gdzieś zobaczyć?? Bo domyślam sie że to zbyt wcześnie żeby móc obejrzę te w przód?? Jak znacie jakąś stronkę to chętnie zobaczę :)

sylusiaaa

Nie jest może jakąś wyjątkową pięknością, ale modelka nie musi mieć aż tak ślicznej twarzy, jak wszyscy uważają. Dla mnie jest ładna i idealnie odgrywa swoja postać. Tak z innej beczki, w którym odcinku wszyscy dowiedzą się, że to Chloe zabiła Katy?