Obejrzałam na razie 2 odcinki. Nie powiem, że to jakieś arcydzieło, ale wciąga. Całkiem, całkiem. Obejrzyj 1. odcinek i zobaczysz czy Ci się spodoba.
Ostatnio na ii tv pojawia się coraz więcej zagranicznych produkcji, które są mało znane. Ale to dobrze. Zawsze coś świeżego. Zaczynam oglądać po angielsku i zobaczę czy mój kulejący ang. da radę ;)
Dla mnie warto. Chociaż nie ma polskich napisów nigdzie. Też sie napoczątku zastanawiałam nad nim, ale oglądałam już 2 odc. i jest świetny. ; D
Ja jestem na bieżąco odcinkami... Serial nie porywa,ale obejrzeć można. Niestety nie znalazłam odcinków z napisami czy lektorem. Polecam jednak oglądać nawet po angielsku: słownictwo nie jest wyszukane.
Właśnie skończyłam oglądać 80 odcinek 1 sezonu !
Cudo ! .
Wiecie może czy będzie kolejny sezon ? ; (
Bo nigdzie nie moge znaleźć o tym żadnego info . ; /
POmocy ! :D
Szukałam i nie znalazłam. Mogli to właściwie upchać w 15 odcinków wybierając ciekawe wątki, ale tak też jest fajnie ( więcej do oglądania)
No . :D Serial może czasami odrobinkę powiewał nudą . Ale scceny Loren i Eddiego BEZCENNE ! . Między nimi jest takie coś , że ahh . ! :D
Kurcze , jakby ktoś miał info odnośnie 2 sezonu to byłabym wdzięczna . :)
Ja również obejrzałam już wszystkie odcinki. Szczerze mówiąc uwielbiam ten serial, nie wiem czy ze względu na fabułę, czy raczej przez wzgląd na główną dwójkę. Eddie jest niesamowity <3, Loren zresztą też kiedy tylko patrzy na swego ulubieńca.
czy powie mi ktoś co za tajemnice skrywa Chloe:D? szukalam na necie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, a ciekawość mnie zżera!