PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654879}

W sercu Hollywood

Hollywood Heights
2012 -
7,5 429  ocen
7,5 10 1 429
W sercu Hollywood
powrót do forum serialu W sercu Hollywood

zastanawiam się czy warto ogladać ten serial , a więc .. warto?

sylwiat93

Tez sie zastanawiam ale nie widze polskich napisow.

sylwiat93

Obejrzałam na razie 2 odcinki. Nie powiem, że to jakieś arcydzieło, ale wciąga. Całkiem, całkiem. Obejrzyj 1. odcinek i zobaczysz czy Ci się spodoba.

justka933

Można gdzies za darmo obejrzeć po polsku? Bo szukam i nic...

czerwonooka

Nie natknęłam się. Oglądam na ii tv :)

justka933

Ostatnio na ii tv pojawia się coraz więcej zagranicznych produkcji, które są mało znane. Ale to dobrze. Zawsze coś świeżego. Zaczynam oglądać po angielsku i zobaczę czy mój kulejący ang. da radę ;)

justka933

no własnie ..! też nie mogę znaleść po polsku ...

sylwiat93

Dla mnie warto. Chociaż nie ma polskich napisów nigdzie. Też sie napoczątku zastanawiałam nad nim, ale oglądałam już 2 odc. i jest świetny. ; D

sylwiat93

Ja jestem na bieżąco odcinkami... Serial nie porywa,ale obejrzeć można. Niestety nie znalazłam odcinków z napisami czy lektorem. Polecam jednak oglądać nawet po angielsku: słownictwo nie jest wyszukane.

MarMat_1208

MarMat_1208, gdzie oglądasz na bieżąco? nigdzie nie mogę znaleźć nawet angielskiej wersji:/

msBlan_007

http://www. tv-links.eu/tv-shows/ Hollywood-Heights_32135/

ocenił(a) serial na 10
MarMat_1208

Właśnie skończyłam oglądać 80 odcinek 1 sezonu !
Cudo ! .
Wiecie może czy będzie kolejny sezon ? ; (
Bo nigdzie nie moge znaleźć o tym żadnego info . ; /
POmocy ! :D

Pati353

Szukałam i nie znalazłam. Mogli to właściwie upchać w 15 odcinków wybierając ciekawe wątki, ale tak też jest fajnie ( więcej do oglądania)

ocenił(a) serial na 10
MarMat_1208

No . :D Serial może czasami odrobinkę powiewał nudą . Ale scceny Loren i Eddiego BEZCENNE ! . Między nimi jest takie coś , że ahh . ! :D
Kurcze , jakby ktoś miał info odnośnie 2 sezonu to byłabym wdzięczna . :)

ocenił(a) serial na 10
Pati353

Ja również obejrzałam już wszystkie odcinki. Szczerze mówiąc uwielbiam ten serial, nie wiem czy ze względu na fabułę, czy raczej przez wzgląd na główną dwójkę. Eddie jest niesamowity <3, Loren zresztą też kiedy tylko patrzy na swego ulubieńca.

ocenił(a) serial na 1
sylwiat93

czy powie mi ktoś co za tajemnice skrywa Chloe:D? szukalam na necie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, a ciekawość mnie zżera!

ocenił(a) serial na 10
slizu

powiem że warto film jest dobrze zrobiony ogladałam wszystkie 80 odcinków po angielsku więc mogę polecić tylko teraz jestem ciekawa czy będzie 2 sezon bo jak narazie szukałam na necie i nic konkretnego niewiadomo