Narazie mogliśmy obejrzęć z ok 12-13 odnicnków. Ale oglądałem na YouTube , żę Fobos bedzię dobry a Melissa bedzie młodsza.
z tego co ja czytałam w sieci to Fobos bedzie dzialal z Nerisa i zasiadzie spowrotem na tronie pod koniec 2 serii
Czy to oznacza, że nie poprzestaną na drugiej serii i powstanie trzecia? A propos daleszj części to czy komiksy lecą od początku czy to jakiś dalszy ciąg. Bo zaczęłam powątpiewać, że od roku 2001, 2002 czy któregoś powstało zaledwie 108 numerów.
Pierwszy komiks wyszedł w Polsce w styczniu 2002, od tej pory zostało wydanych 109 numerów (za tydzień 110;P): gazeta przez parę lat była miesięcznikiem, rok albo 2 lata temu stała się 2tygodnikiem. Komiks a kreskówka to dwie kompletnie odmienne sprawy: oprócz głównych bohaterek i niektórych wątków, fabuła została dość mocno zmieniona. Ja jestem wielką fanką komisku, mam każdy numer, mimo swojego już prawie dorosłego wieku:P dalej komiks podoba mi się i narazie nie zamierzam zrezygnować z kupowania go. A co do kreskówki, widziałam aprę odc., ale dubbing i zmiana fabuły mnie odstraszyły :3 pozdrawiam!
A ile masz lat? Bo kiedy ja idę do sklepu kupować W.I.T.C.H to muszę się kryć po kątach z gazetą żeby nikt nie zobaczył co kupuję. Ja zaczęłam swoją przygodę z Witch jakiś miesiąc - dwa temu kiedy mocno interesowała mnie sprawa "co te wszystkie dziewczynki widzą w witch". Obejrzałam najpierw jeden później drugi odcinek i mnie wciągnęło. Jednak mimo, iż pierwszy w moim życiu był film kompiks podoba mi się bardziej. Historia Will i Matta jest bardziej romantyczna i bardziej są sobie przeznaczeni. Ale znalazłam ostatnio w internecie informację, że podobno ma powstać trzecia seria.
"Jeszcze niedawno w internecie ukazała się informacja, że 3 serii W.I.T.C.H nie będzie. Potem jednak okazało się, że seria 3 powstanie! A teraz udostępnione są już tytuły dwóch pierwszych odcinków serii 3! Seria 3 będzie opowiadać o Arkhancie i o Yue - Banshee. Banshee będzie nowym wrogiem.
Odcinek 01 nosi tytuł:
A New Evil;
Odcinek 02 nosi tytuł:
New Allies, New Foes"
Mam pytanie czy ktoś z was zaczął może rysować bohaterów W.I.T.C.H.?
Oraz czy Witch jest mangą? Bo wszyscy próbują mi wcisnąć, że tak, a ja stanowczo upieram się przy "nie". Niby japońska wersja kompiksu jest bardziej "mangowa" ale to co my mamy w sklepach i telewizji różni się od prawdziwej mangi.
może ten nauczyciel jest wrogiem, bo jakoś podejrzanie bardzo chciał poznać piątke dziewczyn :/ na wikipedi jak sie wpisze Witch film to właśnie są takie światy, o których jeszcze nie było, to może coś nowego powstanie :)
mnie też bardzo wciągnął WITCH :) uwielbiam to, a jestem już za duża na bajki :) a na dodatek tego stylu.
Można kupić jeszcze 1 numery??
Można np: w księgarni internetowej merlin.pl
Ja mam piętnaście lat. Muszę kupić pierwsze numery. Też mi się ten nauczyciel wydawał dziwny. Ale one razczej patrzyły na niego z oczarowaniem. Mam nadzieję, że będzie trzecia seria, ale jeżeli nie ma jej jeszcze w USA i we Włoszech to sobie poczekamy. Oj, sporo sobie poczekamy. Ale co do końcówki drugiej serii to Will tak opowiadała jakby to juz był naprawdę koniec. Zobaczymy. Pozdrawiam.
Jaka Melissa? Jeżeli chodziło Ci o tą dziewczynkę w granatowo-białym uniformie to jest to Miranda i ona zawsze taka była tylko przemieniała się w pająka.
We Włoszech podobno już leci :) na wikipedii był krótki opis tego co się stanie i miałam racje, chodzi o nowego nauczyciela :/ tylko zakończenie nie bardzo mi sie podoba