PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139916}

W.I.T.C.H. Czarodziejki

W.I.T.C.H.
2004 - 2006
6,6 6,0 tys. ocen
6,6 10 1 6004
6,6 5 krytyków
W.I.T.C.H. Czarodziejki
powrót do forum serialu W.I.T.C.H. Czarodziejki

Serial opowiada historię młody dziewcząt, które są czarownicami.Nic ciekawego nie można napisać na temat tego serialu. Jest identyczny jak bardzo słaby serial "Winx Club".

Fabuła obu serialów jest taka same, lecz jest jedna różnica w "Winx" jest siedem dziewcząt a w "Witch" piątka. Mało warta uwaga, ale tylko to najbardziej wyróżnia te twa seriale. Ogólnie to serial "Winx" oglądałem może raz i wiem, że nigdy więcej go nie oglądnę. W przeciwieństwie do "Witch". Choć jestem mężczyzną to przyznam szczere, że z chęciom oglądałem go wraz z siostrą. Jest dość ciekawy, lecz... do czasu. Nie pamiętam go dobrze, bo oglądałem go jakiś czas temu, ale pamiętam, że drugi sezon był słaby.

Nie mogę napisać o gry aktorskiej do serialu animowanego, więc... Co można powiedzieć o głównych bohaterkach? Jak na idiotyczny serial dla dzieci to powiem jedno. Widywałem gorsze.

Gdy miałem może dziewięć lat pamiętam, że zbierałem karteczki właśnie z tymi bohaterkami. To chyba dlatego zawsze wolałem "Witch" od "Winx".

Co można powiedzieć... No właśnie nie ma o czym pisać, bo wszystko już napisałem.
Sam się sobie dziwie, że dodaje te recenzje, bo jest strasznie krótka. Ale chyba nic nie mogę więcej dodać.

theszymonfilipiak

Chęcią* a pzt. Chciałabym powiedzieć i wytłumaczyć ci dlaczego właśnie takie seriale o wrozkach są popularne. Otóź, ja kiedy byłam młodsza uwielbiałam marzyć i siedzieć w moim świecie wyobraźni. Oglądają te seriale miałam w dupie jaka jest ich jakość czy styl animacji, nic nie miało dla mnie znaczenia i to nie znaczy że nigdy nie ma. Jeżeli widzę film w gorszej jakości niż HD to po prostu czekam aż ona się pojawi. A oglądając ta bajkę przenosilam się w czyjś inny świat wyobraźni łapczywie pochłaniając historie jaką ta bajka mi opowiada. Do tej pory uważam że takich bajek powinno być znacznie więcej. To nie są po prostu bajki. One uczą i jako mała dziewczynka właśnie na nich się wzorowałam, i to właśnie takie bajki dzieci teraz powinny oglądać. Tylko przykro mi ze nie nie zrozumiałeś tego serialu. Nie potrzebnie patrzyłeś na całą zbędną oprawę. Może po prostu to nie są twoje klimaty.

theszymonfilipiak

calciumkid
Mam takie pytanie ciekawostki czy twój przyjaciel/ciółka wie że ty oglądasz serial bajki WITCH i Klub Winx i masz do jego/jej zaufanie?
Spokojnie ja tylko pytam ciebie, też oglądam nawet jak mam 20 lat i mam zaufanie dwóch przyjaciół