PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139916}

W.I.T.C.H. Czarodziejki

W.I.T.C.H.
2004 - 2006
6,6 6,0 tys. ocen
6,6 10 1 5981
8,3 3 krytyków
W.I.T.C.H. Czarodziejki
powrót do forum serialu W.I.T.C.H. Czarodziejki

Nie wiem jak Wy to odebraliście, ale mi zakończenie pierwszej serii wydaje się... dziwne. Dlaczego po tym jak Phobos odebrał Elyon moc, ta nadal ją posiadała? Przecież to było cos w stylu późniejszego odebrania mocy Elyon przez Nerisse.... I wtedy Elyon nie miała mocy. Dlaczego?

A zakończenie 2 serii (monolog Will) ... hmm... z niego wynika, że raczej nie będzie już więcej serii, a natknąłem się na jakimś forum, ze bedzie 3 seria (zapomniałem na jakim, więc pize tutaj). Więc bedzie czy nie będzie 3 seria?

ocenił(a) serial na 10
the_monster_man

co do pierwszej serii, to Phopos nie odebrał w pełni mocy Elyon, bo nie nastąpiło pełne połączenie, gdyż przeszkodziły w tym czarodziejki :)

nie mam pojęcia czy bedzie 3 seria, ale ten monolog Will raczej nic nie znaczy, bo ten facet wydaje sie podejrzany i moze on jest zły ;> :)

the_monster_man

Chodzi Ci o tego blondyna mi on przypomina tego z komiksu (Miał chyba na imie (nazwisko) Sylla) co chciał dowiedzieć się czy Will i pozostałe dziewczyną mają moce.Chyba będzie trzecia seria (Najpewniej ten blondas będzie śledził strażniczki).

the_monster_man

Gdzieś czytałam, że będą puszczane odcinki, aż do momentu dojrzałości czarodziejek, ale niestety nie wiem czy to prawda.

the_monster_man

W komiksie była kolejna misja. Tym razek z jakiegoś tam innego świata...Ari był chyba, Yua...i ten synek. I oczywiście blondas. Będzie on nauczycielem informatyki, ale tak naprawdę będzie chciał się dowiedzieć czy dziewczyny mają moc. I w komiksie było tak, że 3 dziewczyny pojadą do jakiegoś kurortu na wymianę chyba ze szkoły. Zostanie Irma i Will. Wtedy Taranee zrezygniowała z bycia strazniczką, bo coś tam coś tam ;p. I doszła Orube. I później na tym obozie Taranee pokazała swoje moce prof. Sylli. Ze wściekłości..itp. już dalej nie pamiętam . Mam nadzieje ze bedzie kolejna seria pozdro. sorry ze tak ogolnie, ale juz nei czytam komiksu i juz wiele nie pamietam.