Niestety jest słabiutko. Po pierwsze ten serial nie ma nic wspólnego z pierwowzorem, poza imieniem i nazwiskiem głównej postaci. To bardziej dramat rodzinny z domieszką sensacji. Nie ma tu też w ogóle karate. Postać Walkera bardzo nijaka i bez charyzmy, do tego widać tu sporo poprawności politycznej pod tytułem "kobiety są lepsze niż mężczyźni". Jak na razie nie polecam.
Jeśli ten pilot miał serial sprzedać no to słabo, no chyba że celowali w widownie telenowel.... ja odpadam, mam nadzieję że po sezonie skasują dla dobra aktorów
jak na seriale ad. 2021 to i tak najlepszy i w końcu nie gra głównego bohatera murzyn bo to dopiero byłoby szczytem odlotu ale skoro królowa UK może być czarna to już mnie nic nie zdziwi - po prostu przyszły lata że nie ma już co oglądać chyba że będą tłumaczenia z chińskiego :).
Taa bo wcale jednej z głównych postaci w oryginale nie grał murzyn . :D Widziałeś ty w ogóle oryginał ? Bo pierniczysz jak potłuczony akurat w tym uniwersum nie byłoby to nic szczególnie dziwnego .
na szczęście dziecię nie tworzysz tego obrazka więc murzynków nie będzie w głównej roli chyba że sam sobie stworzysz, tylko kto zakupi od ciebie taką durnotę. A twoje postrzeganie uniwersum g... mnie obchodzi. Oj sorry a może ty murzyn?, albo coś co go udaje bo i takie idiotyzmy w twoim uniwersum mogą zaistnieć. Rozkmiń to ponownie bo nie wiem w czym pierniczę chyba że zepsułem ci twój pogląd widzenia iż angielską królową może grać murzynka - no cóż grać sobie może i tyle obrońco garnuszków :)
Dobrnąłem do połowy trzeciego odcinka i się poddałem. Odpuściłem już sobie ten serial.
Ja sobie odpuściłem po zwiastunie . :) Chłop nie ma charyzmy Norrisa za grosz wygląda jak model w kapeluszu jak ten drwal z reklamy . :)
No bo tal jest Norris wychodził to było widać że to taki chłop z którym lepiej nie zadzierać . Można było uwierzyć że sam ( choć to irracjonalne ) obije 5 chłopa . W dodatku chłopy to były chłopy kowboje w flanelowych koszulach kowbojkach i kapeluszu i to jakoś casualowo wyglądało . A ten ? No patrzę i widzę MODELA z reklamy ciuchów co najwyżej . A jeszcze mówisz że oni się nawet po mordach nie leją . :D Co to ma być ? Serial z ładnym chłopcem dla nastolatek ? Bo na pewno nie dla starych fanów oryginału . Zresztą ja mam tak że słyszę Walker widzę Norrisa i tyle i żaden inny Walker dla mnie nie istnieje sorry .
Ale czy to że "jakieś zainteresowanie jest " cokolwiek zmienia ? Filmy Vegi też oglądają to znaczy że są one dobre ? Ba polskie komedie romantyczne zarabiają w kinach kupę kasy . Powiedziałbyś że są dobre ? Trzy sezony naprawdę ? "Dlaczego ja " ma kilkanaście a "Klan " pewnie kilkadziesiąt . Więc to żaden argument .
Dla mnie główny bohater to nadal "drwal z reklamy " ale nie przeczę że jeśli dodadzą do tego jakąś ckliwą historyjkę romansik itp . To będzie to idealny serial dla miłośników Mody na Sukces a właśnie Moda na Sukces kilkanaścietysięcy odcinków i z tego co wiem nadal trwa .
Walker to w tym serialu pi...deczka w porównaniu do Walkera Norrisa. Za bardzo jestem zżyty z pierwowzorem. Nie potrafię się przestawić na Walkera cry-baby pi...deczkę :-/
Nie ma co porównywać Chucka Norrisa do Jareda Padalecki . Niestety muszę przyznać rację że Jared P. nie nadaje się do roli Walkera Norrisa . Wydaje się że Jared trochę się pogubił od czasu Supernatural tam charyzmy dodawał mu filmowy brat Dean . Myślę że nowemu Walkerowi zabrakło właśnie starego agresywnego Deana .