J.w. Szkoda, że nie emitowana (jeszcze) w Polsce. Chociaż właśnie tworzę do niej napisy.
Witam. Bardzo mnie interesuje tematyka tego serialu. Nie mogę nigdzie ściągnąć tego serialu - czy mógłbyś pomóc w tym temacie ?
Dzięki za inf. Z duzym zainteresowaniem oglądałem. Tłumaczenie OK. Przy okazji z młodych lat pamiętam ,że gdy była mowa o wkładzie Polaków w Bitwie o Atlantyk, jako przykład podawano kontakt ogniowy polskiego nisczyciela Piorun z Bismarkiem. Czekałem jak to bedzie ukazane no i albo to fantazja naszych marinistów albo dla twórców filmu byłoby zbyt skomplikowane wytłumaczenie co tam robił polski niszczyciel. Z niecierpliwoscia czekam na napisy do części dotyczących samolotów z II wojny. Pozdrawiam
Seria jest emitowana na kanale Planete.
Najbliższe emisje:
16.05, nd, godz. 08.25, odc. 10/17
17.05, pn, godz. 22.10, odc. 7/17
18.05, wt, godz. 14.25, odc. 1/17
18.05, wt, godz. 22.25, odc. 8/17
19.05, śr, godz. 14.50, odc. 2/17
źródło: planete.pl
Cześć udostępniłeś może gdzieś to ? Latem leciało na kanale Viasat Explorer
http://viasat.venaart.serwery.pl/pl/explorer/premiere/id/1063
ma to w orginale ale moze da sie jakos zrzucic na kompa jak cos to na chomika zrzuce
Było by fajnie. Ile odcinków jest ? Mam kilka nagranych na dekoderze ale kiedyś ulegnie awarii albo zmienię kablówkę. Seria jest genialna.
jeżeli chcecie zdobyc ta seriie wyszla ona w czaspismie "Wielka encyklopedia lotnictwa" są to numery od 83-112 jeden numer kosztuje 10 zloty.wszystko jest w orginale.a ja postaram sie to zrzucic
visat explorer,sobota 18.30, a na history hd ,podniebne walki,dzisiaj lub jutro o 23.55