Po co tu zaglądam? Bo nie wiem o co chodzi w tym serialu, bo leci na TVN przed faktami, bo chciałem się podzielić moją może niezbyt rozwiniętą, a jednak prawdziwą opinią. Jeśli uważasz, że trzeba rozpisywać się zawsze na 10 stron na temat opinii o danej sprawie to masz chyba jakiś problem, bowiem w mojej opinii i pewnie większości ludzi najważniejsze jest przekazanie informacji jak najbardziej zwięźle, tak aby nie zanudzać odbiorcy. Jeśli potrzebujesz bardziej rozwiniętej opinii to przeszukaj inne wątki.
Właśnie, leci przed faktami, chociażby dlatego że nie mogę sobie puścić tvn o 18:50 żeby przypadkiem nie oglądać ostatnich 10 minut tego g*wna, tylko muszę filować na 19:00 i dopiero przełączyć, dlatego tu weszłam żeby podzielić opinię że ZERO TO ZA DUŻO.
A Ty Rybcia co, producentka? :) Odtwórczyni głównej roli? Czy zwykły troll? Bo bronisz tą chałe jakby to Twoje dziecko było :)
Nie ma jak to przywlec sie na forum i nawymyślac. Serial goowno, ludzie, którzy go ogladaja to zero bla bla.... Odezwała się wielka intelektualistka czekająca co wieczór na czosnkowe, otepiajace Fakty!
Widzę że krytyka tej produkcji dotyka cie osobiscie.. Ktoś z rodziny..? No nic, nieważne kończę dyskusję bo nie chcę w Faktach słuchać o emo gimbie co się pochlastał bo mu na forum nawrzucali.