ten serial jest 100 razy lepszy niż te kręcone seriale na podstawie scenariuszy.Ten serial bez
scenariusza i zajebiście.Coraz więcej seriali powinni kręcić bez scenariuszy.Aktorzy powinni
mówić w serialach co im przyjdzie do głowy tak jak w tym serialu.
Przecież to jest reżyserowane, oni się ucza swoich roli... widze, że ktoś tu uwierzył, ze to jest prawdziwe :D
Jezuuu, przecież to jest reżyserowane, jest scenariusz i wszystko inne, jest to serial typu "szpital" "trudne sprawy" itp.
Jeśli chcesz sobie obejrzeć prawdziwą improwizacje, bez scenariusza to obejrzyj sobie na TV4
tylko że mój kumpel pracuje przy tym serialu i mnie wbił na plan i widziałem jak kręcą ten serial bez scenariusza głąby.
hahahahah bajki opowiadasz jak nie wiem co kto jest z Niemiec to wie ze serial nie jest realny
“Wawa Non Stop” opowiada o dziewięciu mieszkańcach pewnego warszawskiego domu, który odziedziczył Maciej, prowadzący komis z rowerami. Serial jest tzw. Telenowelą hybrydową. W role poszczególnych bohaterów wcielają się amatorzy wybrani w castingu, ale odtwarzane przez nich postacie mają wiele z nimi wspólnego jeśli chodzi np. o osobowość czy pochodzenie. Akcja toczy się zasadniczo na podstawie napisanego scenariusza, ale odtwórcy ról mają istotny wkład w kształt produkcji, układając np. dialogi.
Źródło:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/wawa-non-stop-nie-jest-hitem-ale-tvn-wierzy -w-serial
Po pierwsze, moja wypowiedź dotyczy serialu, a twoja jest zwykłym chamstwem. Po drugie wypraszam sobie! Na jakiej podstawie nazywasz mnie homoseksualistą? Takie insynuacje stawiają ciebie w ciekawym świetle... Po trzecie, w twarz byś mi pewnie tego nie powiedział, co?