widziałam fragmenty kilku odcinków,bo niestety nie udało mi się przebrnąć przez ani jeden do końca.Jeśli tak wygląda życie "słoików" w Wawie, to jest bardzo smutne i ubogie.Puste lalunie, rozwydrzone panny, wątki z seriali brazylijskich, jeśli śmiejecie się z klanu czy m jak miłość to na tym serialu zapłaczecie z żałości.Seriale paradokumentalne to już dno dna w świecie seriali.
Uwierz Mi, znam pod tym względem jeszcze większe dno niż wymienione przez Ciebie - nazywa się "Pierwsza miłość" i jest emitowane na Polsacie.
"Wawa non stop" to przy tym arcydzieło... PM karygodnie ośmiesza miasto Wrocław.
być może przyznałabym Ci rację, gdyby nie to,że nie oglądam takich seriali i chyba nie zamierzam tego zmieniać.No ale skoro jest takie coś na antenie tyle czasu i w takich godzinach to znaczy że ktoś to ogląda i to mnie przeraża.
Mnie też to przeraża... Ale cóż - to obrazuje dość dobrze poziom polskiego telewidza i całego Naszego społeczeństwa... A gdy jest oglądalność, nawet największego gniota nie zdejmą z anteny... To przykre.
Akurat Polsat i TVN w idiotycznych gniotach przodują od lat. Ale czego się spodziewać po telewizjach lemingów.
Moja rada? Nie oglądać telewizji lub włączyć sobie w internecie jakiś ambitniejszy serial, bo w polskiej TV może 15% jest warte jakiejś uwagi.