Wendy

2011 -
6,1 426  ocen
6,1 10 1 426
Wendy
powrót do forum serialu Wendy

Irytujące 

użytkownik usunięty

Projekt miał potencjał, baśniowa sceneria, tajemniczy chłopak, ciekawa muzyka, ale ta bohaterka. Wyglądała jak cheerleaderka, która usilnie próbuje myśleć. Może budżet nie był wysoki, ale co szkodzi wziąc jakąś śliczną dziewczynę z ulicy? Grą aktorską byłby porównywalne.
Poza tym nieźle pojechali z końcówką.

Serial jest dostępny na youtube nawet w wersji HD, po angielsku.

właśnie. główna bohaterka jest do wymiany. jej koleżanka gra fajnie, ale na wendy nie da się patrzeć.
wydłużyłabym też odcinki, bo oglądanie 5 minut i wymiana jest męcząca

O to chodzi ,że ona ma się wyróżniać a wyglądać jak z innej bajki ma być taką cheerleaderką która ma wszystko a jednak jest inna może się wam tak kojarząc bo grała w Camp Rock

użytkownik usunięty
Tajemnicza1298

Nie oglądałam Camp Rock, można było stworzyć inną dziewczynę, która ma wszystko, a nie jest cheerederką, jak Blair z GG, ona była po prostu pospolita, niebrzytka, ale też nie zapada w pamięć, bardziej charakterystyczna była ta jej koleżanka, a przecież chodzi o to zeby zapamiętać główną bohaterkę.

ocenił(a) serial na 7

Oj tam oj ta, jest tendencja, że wybranka ma byc największa sierota , targetem były nastolatki amerykańskie wiec się mogą utożsamiać. Mi ogólnie sie podobało ale ja uwielbiam wszystko co robi Taylor wiec nie jestem dobrym krytykiem :)

użytkownik usunięty
sift

Pete ok, Wendy nie ok.