PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670340}
8,4 6,4 tys. ocen
8,4 10 1 6351
7,5 2 krytyków
Wentworth. Więzienie dla kobiet
powrót do forum serialu Wentworth. Więzienie dla kobiet

6 sezon bardzo ciekawy

użytkownik usunięty

Naprawdę bardzo podoba mi się ten serial.W pewnym momencie zaczynał jednak mi się nudzić ( a momentami irytować) wątek Bea Smith/Frankie/Ferguson/Doreene (między poł. 4 sezonu ,a całym piątym).Dobrze ,że je zakończyli ,chociaż były całkiem spoko postaciami.Po lepszym poznaniu i po zgodzie z Jacksonem nareszcie polubiłem Kaz Proctor ,która jest lepszą TOP DOG od innych.Fajnie ,że wprowadzili nowe postacie jak te bliźniaczki czy blondynkę z 6 tego sezonu (Imiona mi wyleciały z głowy).Dały one temu serialowi dużo świeżości dzięki czemu sezon 6-ty jest godną kontynuacją.

ocenił(a) serial na 8

ja obejzalam pierwszy odcinek sezonu 5ego i postanowilam przygode z seeialem zakonczyc? Czy caly sezon jest kiepski? a moze przeskoczyc do 6ego?

użytkownik usunięty
Baby_Firefly

Hmmm.Proponuję obejrzeć 2 ostatnie odc. sez. 5 i od razu przeskoczyć na 6ty.5 ty trochę nudził ,a 6 Był bardzo dobry moim zdaniem ,trochę świeży start ,nowe główne postacie .Dobrze się oglądało i fajne wątki były

ocenił(a) serial na 8

dzieki!

ocenił(a) serial na 10
Baby_Firefly

Hej,
zacząłem oglądać 6 sezon, czy to już będzie koniec? Czy coś wskazuje, że będzie kolejny sezon?

użytkownik usunięty
szpakubolo

Skończyło się tak ,że raczej powinien być następny,wszystko zależy od producentów i stacji.

ocenił(a) serial na 8

Wg mnie jednak pierwsze sezony były ciekawsze. A potem w dużej mierze ciągnęła to wszytko hiistoria Ferguson. Więc jak teraz jej zabrakło w 6tym tak trochę napięcia nie czuć. Serial zdeka stoi w miejscu - jestem na 6stym epie a historia z tą burdel mamą dopiero powoli zaczyna się rozwijąć,,,, Ale i tak dalej się to przyjemnie ogląda ;)