Wczoraj potwierdzono, ze sie zaczynaja prace nad 7. sezonem. Jestem ciekawa jak potoczy sie historia Franky, jak obecnie da Silva w ciazy jest.
Oby jej nie usmiercili. Pamiętam jak Franky w 5 sezonie mówiła Bridget, że wszystko się rozwiąże i może wyleca stworzyć życie za granicą. Twórcy lubią takie małe teksty brać pod uwagę, podobnie było np w 3 sezonie, gdy Franky mówiła, że wyjdzie z więzienia i będzie na nią czekać 'Hot girl in a Hot car.' .W 6 sezonie witamy 2 nowe postaci, myślę, że rozwiążą wątek Franky i w 6 sez. Dostanie happy end. Jak umiera Franky to naprawdę wie zawiode, po śmierci Bea było ciężko, ale zrozumiałam te decyzję, usmiercenia Franky nigdy bym nie zrozumiała. Swoją drogą! Jest w ciąży, fakt, ale czy nie byłoby ciekawe, jakby w ciąży była również Franky?! :D zalegalizowali ostatnio małżeństwa homoseksualne w Australii, to może będzie wątek ślub i dziecko :D ok, chyba się zagalopowalam. Kocham ten serial ;))
podasz mi gdzie takie informacje są? Na jej oficjalnym profilu napisała, że to charakteryzacja do jednych z jej programów ale mogę się mylić.
udzieliła wywiadu do tego magazynu: https://www.dailytelegraph.com.au/lifestyle/stellar/nicole-da-silva-dog-and-baby -first-marriage-later/news-story/7e729c43e30e11c03404d3c5bd636b3a?platform=hoots uite ,poza tym, na instagramie dodała parokrotnie "instastory", na którym była ona z brzuchem ciążowym :)